cotxe

Multa i retirada de punts per conduir amb una noia sobre el capó a Barcelona

El cotxe estava aturat i va arrencar quan la noia va pujar sobre el capó

La temerària infracció que publicàvem fa uns dies ha acabat en multa, i és que  al conductor que va conduir amb una noia al capó d'un cotxe en marxa haurà de pagar una multa de 500 euros i a més a més se li retiraran sis punts del carnet de conduir. La Guàrdia Urbana ha pogut identificar a l'infractor gràcies a un vídeo penjat a les xarxes socials, el conductor, de 21 anys, conduïa el cotxe de la seva mare amb una noia asseguda al capó a un carrer del Poblenou, a Barcelona.

El conductor ha reconegut els fets

Els fets van tenir lloc de matinada el passat juliol i gràcies a algun dels seus amics que, entre rialles, gravaven l'escena, els agents van poder prendre nota de la matrícula i citar al titular a la comissaria.

El jove, qui va comparèixer amb la seva mare —la titular del vehicle—, va acabar reconeixent els fets tot i que va assegurar que la jove va pujar al capó del cotxe contra la seva voluntat,  cosa que el subinspector creu que és una «excusa», ja que en el vídeo s'escolta com anima a la noia. Finalment el conductor  ha estat sancionat per conducció temerària.

També et pot interessar...