Temerària infracció a Barcelona: una jove puja al capó d’un cotxe en marxa

L’acció podria haver tingut conseqüències greus, però la Guàrdia Urbana encara no ha pres mesures

 

Una jove va cometre una greu infracció a Barcelona. A plena llum del dia, i amb nombrosos testimonis que van presenciar els fets, una jove va pujar al capó d’un cotxe que estava aturat però que, al mateix instant, va arrencar amb la jove a sobre.

 

Tal com es pot veure en el vídeo que va captar un testimoni del succés, la jove que va sobre el cotxe vacil·la a tots els testimonis que es troben al carrer en aquell mateix moment dient-los ‘adeu’ amb la mà, mentre el cotxe agafa una velocitat considerable, sense tenir en compte que porta una noia al capó. La noia, finalment, acaba prenent una postura 'segura' en veure que el cotxe agafa velocitat, però en cap moment fa el gest de baixar del vehicle. Mentrestant, tots els ciutadans que van ser presents en aquell moment cridaven sorpresos pel que estaven veient.

 

La noia vacil·lava mentre el cotxe agafava velocitat | Catalunya Diari

Escàndols constants a la capital: una parella és enxampada practicant sexe en plena Barceloneta

Aquesta només és una de les moltes infraccions i escàndols que es viuen dia rere dia a Barcelona, i ara a l’estiu encara amb més freqüència amb l’arribada de turistes. L’últim dels casos que també ha estat denunciat pels ciutadans de Barcelona han estat dos joves que van ser enxampats practicant sexe en ple carrer de la Barceloneta.

Les imatges, que van ser difoses aquest passat diumenge per un testimoni de l'escena, mostren com els implicats no paren ni quan s'adonen que han estat descoberts. De fet, el noi fins i tot s'atreveix a saludar a la càmera quan l'autor del vídeo els crida l'atenció, tal com avançava 'Crónica Global'.

 

Els dos protagonistes de l'escena no van aturar-se ni quan van ser enxampats i increpats pels veïns | Youtube

 

La gravació, que ha estat compartida amb el títol 'El pa de cada dia a la Barceloneta', pretén denunciar una situació cada cop més freqüent a la ciutat comtal, almenys si fem cas al text de la descripció del vídeo de Youtube: «Passejant a les 20.00 hores de la tarda pels carrers del teu barri i trobar-te això. No tenen vergonya. Això cada dia va a pitjor».

Així les coses, durant els 39 segons que dura el vídeo es pot veure a la parella practicant sexe entre dos contenidors del barri mariner de la capital catalana. El curiós del cas és que no interrompen la seva activitat ni quan veuen que estan sent gravats ni quan l'autor de les imatges els crida l'atenció.

 

També et pot interessar...