rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

La mare i el fill que es van suïcidar ahir fugien d'un entorn familiar conflictiu

Van decidir deixar Barcelona i van agafar un avió direcció a Galícia
Mare i fill estarien fugint d'una situació familiar difícil | EFE

 

La mare i el seu fill de Barcelona que van morir dilluns en precipitar-se per un pont a Ourense, Galícia, haurien decidit suïcidar-se per una situació familiar «complicada», segons informen fonts de la investigació a 'La Voz de Galicia'. Tot i que encara no se sap amb certesa que és el que va portar a la mare, de 70 anys, i al seu fill, de 27, a precipitar-se des d'una passarel·la, se sap que els dos estaven passant per una situació familiar delicada. 

 

Fugien d'una situació difícil

Mare i fill van decidir deixar Barcelona i van agafar un avió, direcció a Galícia, pagat pels Serveis Socials de Barcelona. Així ho van explicar ambdós a la Policia Local d'Ourense, als quals van assegurar que patien una «certa conflictivitat» dins l'entorn familiar més pròxim, fet que els hauria fet marxar de la ciutat comtal i posar rumb a Ourense. El destí era la ciutat originària del marit i del pare de les víctimes. Tot i que no consten denúncies per escrit d'actituds violentes o agressives, en les reunions amb els agents s'apunta a «fortes discussions al domicili». 

 

Els serveis socials van oferir als dos familiars la possibilitat de presentar una denúncia, cosa que van descartar, igual que l'oferta d'aquesta d'allotjar-se en un alberg municipal o una casa d'acollida. Tanmateix, la família originària d'Ourense no els va poder acollir, per això mare i fill van decidir allotjar-se en una pensió en la qual van estar entre dos i tres dies. Tot apunta que el suïcidi es va produir en el moment de voler tornar a Barcelona, i mentre anaven a buscar algun tipus de transport públic, es van acabar precipitant des d'un pont.  

 

El succés va causar una gran commoció a la zona on es van produir els fets, que van passar a plena llum del dia i en un moment de gran tràfic per l'hora que era —la una del migdia—. La Policia Nacional està investigant les causes de la mort. 

 

També et pot interessar...

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris