Mare i fill es precipiten des d'un pont

La mare i el fill que es van suïcidar ahir fugien d'un entorn familiar conflictiu

Van decidir deixar Barcelona i van agafar un avió direcció a Galícia

La mare i el seu fill de Barcelona que van morir dilluns en precipitar-se per un pont a Ourense, Galícia, haurien decidit suïcidar-se per una situació familiar «complicada», segons informen fonts de la investigació a 'La Voz de Galicia'. Tot i que encara no se sap amb certesa que és el que va portar a la mare, de 70 anys, i al seu fill, de 27, a precipitar-se des d'una passarel·la, se sap que els dos estaven passant per una situació familiar delicada. 

Fugien d'una situació difícil

Mare i fill van decidir deixar Barcelona i van agafar un avió, direcció a Galícia, pagat pels Serveis Socials de Barcelona. Així ho van explicar ambdós a la Policia Local d'Ourense, als quals van assegurar que  patien una «certa conflictivitat» dins l'entorn familiar més pròxim, fet que els hauria fet marxar de la ciutat comtal i posar rumb a Ourense. El destí era la ciutat originària del marit i del pare de les víctimes. Tot i que no consten denúncies per escrit d'actituds violentes o agressives, en les reunions amb els agents s'apunta a «fortes discussions al domicili». 

Els serveis socials van oferir als dos familiars la possibilitat de presentar una denúncia, cosa que van descartar, igual que l'oferta d'aquesta d'allotjar-se en un alberg municipal o una casa d'acollida. Tanmateix, la família originària d'Ourense no els va poder acollir, per això mare i fill van decidir allotjar-se en una pensió en la qual van estar entre dos i tres dies. Tot apunta que el suïcidi es va produir en el moment de voler tornar a Barcelona, i mentre anaven a buscar algun tipus de transport públic, es van acabar precipitant des d'un pont.  

El succés va causar una gran commoció  a la zona on es van produir els fets, que van passar a plena llum del dia i en un moment de gran tràfic per l'hora que era —la una del migdia—. La Policia Nacional està investigant les causes de la mort. 

També et pot interessar...