Guàrdia Civil

Un guàrdia civil abusa sexualment d'una menor a Zamora

El jutge va decretar l'ingrés a presó de l'agent el passat dijous

Un efectiu de la Guàrdia civil va ingressar dijous a presó acusat d'haver abusat sexualment d'una menor d'edat a Puebla de Sanabria, a Zamora, lloc on estava destinat l'agent.

Segons informen fonts del cos a 'El Español', la detenció es va produir la setmana passada després que la menor presentés la denúncia. Es desconeixen més detalls sobre la víctima i sobre l'agressió. La EMUEME de la Guàrdia Civil, és a dir, l'equip dona-meno, ha estat qui s'ha fet càrrec de la investigació contant amb la col·laboració d'altres agents de la localitat.

Es troba a l'espera del judici

El treball realitzat per la policia va dur, finalment, a la detenció del guàrdia civil  i a la seva disposició al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Puebla de Sanabria. El magistrat va decretat el seu ingres a presó el passat dijous després de valorar les proves aportades per l'institut armat i la declaració de la víctima.

A més del procés penal,  l'agent s'enfronta a un expedient disciplinari per part de la Guàrdia Civil, que podria suposar la seva suspensió de treball i sou, que és el que passarà amb Antonio Manuel Guerrero, el membre de 'La Manada' condemnat, però  serà necessària una condemna sòlida perquè sigui expulsat del cos.

També et pot interessar...