ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Busquen Eric, un jove desaparegut fa quinze mesos al Bages

La família havia intentat interposar la denúncia en el passat, però la policia no l’havia acceptat plantejant la possibilitat de desaparició voluntària

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eric Torres (@torresfernandezeric) on

Un jove de 30 anys i original de Sallent (Bages) porta desaparegut quinze mesos, segons informa la seva família. Eric Torres Fernández va desaparèixer el 21 de setembre de 2018, tallant sobtadament qualsevol comunicació amb els seus familiars.

Jesús, el seu germà, explica que a partir d’aquell dia no va tenir cap més tipus de contacte amb la resta de familiars ni el seu entorn més proper. A més, assenyala, també va deixar la feina en un restaurant en el qual treballava.

Separat i amb un fill de 8 anys

Tot i que fa més d’un any que va desaparèixer, la denúncia no es va formalitzar fins aquest passat 3 de gener. La família explica que ho havien intentat amb anterioritat des que van perdre la pista al jove, però els Mossos d’Esquadra no la van acceptar argumentant que es podia tractar d’una desaparició voluntària. Els seus familiars, però, estan convençuts que no ha estat així.

Segons informa el digital ‘Regió7’, ningú de l’entorn d'Eric l’ha vist des del setembre de 2018. Jesús Torres afirma que, fins al moment de la desaparició, mantenia un contacte setmanal amb el seu germà. Tampoc els seus pares saben res, així com la seva exparella i el fill que tenen en comú, de 8 anys.

El germà també es mostra preocupat pel nen. Eric, assegura, estava separat de la seva dona però «estava molt pendent del fill» i mantenien contacte regular, fet que estranya la família perquè asseguren que el jove s’hagués interessat pel seu fill i l’hagués anat a veure. La cunyada del desaparegut, Soraya Núñez, ha explicat també que el mòbil del jove portava desconnectat des del setembre de 2018 i, quan va tornar a donar senyal, el número corresponia a una altra persona.

Té una malaltia que ha de ser tractada

Els seus amics i amigues tampoc saben res d’ell. Tot i ser original de Sallent, el jove vivia a Manresa en un pis compartit i solia fer vida en aquesta localitat. Allà treballava a la cuina d’un establiment de restauració. La situació, no obstant, és encara més preocupant: segons informa la seva família, el jove té una malaltia per la qual s’ha de tractar, però durant aquests quinze mesos no els consta que hagi anat a l’hospital.

El seu entorn ha comentat que Eric havia parlat de traslladar-se a Galícia, on tenen família. Tot i això, cap d’aquests familiars han sabut res d’ell des de la seva desaparició, ni es van posar en contacte prèviament amb el jove.

La família es troba en una delicada situació i, explica Jesús Torres, «estem desesperats i no parem de preguntar-nos on és i si li deu haver passat alguna cosa». Amb la denúncia interposada, però, esperen  poder avançar en la investigació i aclarir, per exemple, si es té constància d’algun moviment bancari durant aquests mesos o si s’ha renovat el DNI.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari