Foto d'un agent de la Policia Nacional d'esquena.

Escapa de la seva dona saltant per la terrassa i ella es llança darrere d'ell

Tots dos han acabat sent traslladats a un hospital

És un d'aquests casos estranys dels quals no passa desapercebut. Un home es va llançar des de la terrassa d'un primer pis i la seva dona es va llançar darrere seu. Els fets van tenir lloc al carrer de Port de Pajares del Pont de Vallecas, ubicat al barri madrileny de Vallecas.

Concretament en un immoble situat al número cinc. El succés va passar dissabte passat dia onze de febrer a la nit, aproximadament cap a tres quarts de deu del vespre.

Va intentar fugir de la seva parella i es va tirar pel balcó

Segons les primeres investigacions, sembla que l'home, de vint-i-nou anys, es va tirar pel balcó amb la intenció d'escapar-se de la seva parella. Per la seva banda, la dona, de trenta-sis anys, es va llançar darrere seu.

La Policia Nacional ara investiga el cas. Les persones implicades són totes dues de nacionalitat hondurenya. Es considera que en el moment en el qual va passar la parella es trobava sota els efectes de l'alcohol.

Segons les primeres dades, l'home i la dona van tenir una discussió verbal. Teòricament, l'home volia marxar de casa i ella no ho permetia. Va ser en aquell moment quan l'home va optar per saltar per la terrassa i ella, després de presenciar els fets, va realitzar la mateixa acció.

Els primers a arribar al lloc dels fets van ser els agents de la Policia Nacional i els de la Policia Municipal. Van ser els encarregats d'oferir els primers auxilis a totes dues persones.

La dona es troba hospitalitzada en estat greu

No va caldre lamentar cap mort al moment. Tot i això, pel que fa a les lesions ocasionades per la caiguda, la dona va patir un traumatisme cranioencefàlic. Va ser la pitjor parada de tots dos, ja que va tenir la mala sort de caure de cap i colpejar-se contra el terra.

Per això va haver de ser traslladada en estat greu a l'hospital Gregorio Marañón i intubada prèviament pel personal sanitari del SAMUR.

SAMUR
Els sanitaris del SAMUR van haver d'atendre els accidentats. | EMERGÈNCIES MADRID

Pel que fa a l'home, va tenir més sort. Va patir una fractura de turmell en impactar sobre la vorera. El SAMUR se'l va emportar a l'Hospital 12 d'Octubre. Segons la Prefectura Superior de Policia, van detenir la dona després del testimoni proporcionat per l'home i la pròpia investigació, tot i que està hospitalitzada. El motiu de la detenció és un presumpte delicte de detenció il·legal.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!