Mossos d'Esquadra

Mor un home després d'una baralla de matinada en un pis a Catalunya

El presumpte assassí ha estat detingut pels Mossos i traslladat a diligències policials

Una forta discussió acaba en assassinat a Catalunya. Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres, disset de febrer, a un home, de trenta-vuit anys, per la seva presumpta relació amb la mort violenta d'un altre a Vallgorguina, a la comarca del Vallès Oriental. La detenció s'ha produït al voltant de les tres de la matinada, quan els agents s'han adreçat fins al domicili després que rebessin un avís.

Segons ha informat el cos policial, haurien rebut una trucada per part d'un veí que informava d'una baralla en un pis pròxim. En aquest domicili és on s'hauria produït una forta discussió que hauria acabat amb un assassinat. En arribar els agents han comprovat que hi havia un home sense senyals de vida estirat al terra de l'habitatge.

El detingut ja està en diligències policials

Els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Celoni s'han desplaçat de matinada fins a un domicili situat a Vallgorguina. En aquest domicili és on presumptament hauria tingut lloc una discussió entre dos homes que hauria acabat en una baralla i un assassinat. Els agents s'han desplaçat ràpidament fins a l'habitatge.

En entrar, han trobat un home estirat a terra, i han sol·licitat l'assistència dels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que només ha pogut verificar la mort de la víctima. En l'interior de l'habitatge també han trobat a un altre home, que ha estat arrestat immediatament com el principal sospitós de la mort de l'altra persona.

El cas s'està investigant i es troba sota secret de sumari

Aquest ha estat traslladat a diligències policials per a realitzar-li un interrogatori, acusat d'un delicte d'homicidi. Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Metropolitana Nord han obert una investigació per determinar les circumstàncies i les causes d'aquest presumpte assassinat causat per una discussió entre dos homes. En aquests moments, el cas es troba sota secret de sumari.

La policia judicial s'ha desplaçat al domicili per dur a terme l'aixecament del cadàver a primera hora del matí. El municipi barceloní ha quedat consternat per aquest succés que hauria acabat amb un home mort i un altre detingut, de trenta-vuit anys, acusat d'assassinat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!