Una illa de contenidors al carrer Pere Martell de Tarragona

A punt de morir un home triturat per un camió de brossa: era dins un contenidor

La víctima és viva gràcies al conductor del camió, però ha perdut dos dits

Amb el fred, és habitual que algunes persones que han de passar la nit al carrer busquin escalfor en els llocs menys esperats. En aquest cas, però, això ha suposat la pèrdua de dos dits per a una persona.

El passat dijous. 16 de febrer, cap a la matinada, una persona es trobava dormint dins d'un contenidor a Girona, concretament, al barri de Fontajau. Al llarg de la nit, però, va passar el camió d'escombraries que, com fa rutinàriament, recull tot el que hi ha als contenidors i ho diposita al seu interior. Així, doncs, el camió va abocar el contenidor, que era de paper i cartró, dins del camió. A continuació, el camió es dirigia a triturar-ho tot, ja que és el que se sol fer perquè tota la brossa estigui ben compacte i no ocupi massa espai. Però, a l'últim moment, ho va impedir.

En efecte, el conductor del camió va veure una cosa per la càmera que li va semblar estrany i va prendre la sàvia decisió de parar el sistema triturador del camió. I és que va entreveure la figura d'una persona per la càmera instal·lada. Això el va obligar a reaccionar ràpidament. Gràcies a aquesta ràpida reacció, la vida de la persona atrapada dins del camió va ser salvada. Això sí, no va sortir il·lesa del camió. Resulta que va perdre dos dits de la mà.

L'home va perdre dos dits

Un cop fora del camió, van avisar del succés els serveis d'emergència i, en arribar, es van endur la víctima a un hospital, on va ser atesa i on li van tallar l'hemorràgia produïda per la pèrdua dels dos dits. Afortunadament, doncs, l'accident es va quedar en un ensurt només. Ara bé, el que sorprèn a la majoria és la decisió de la víctima de posar-se a dormir dins d'un contenidor. Aquests recipients no estan fabricats perquè s'hi pugui entrar fàcilment. De fet, la boca és petita i la tapa sol estar falcada amb claus. Per tant, obrir-lo és difícil, i entrar-hi encara més. 

El problema, però, és que molts forcen els contenidors per darrere quan ha de llançar objectes molt grans o quan volen rebuscar entre les escombraries que hi ha a dins. I és que un cas com el d'aquesta persona no és el primer cop que passa. Fa anys, a Sevilla un home va morir dins del camió de la brossa i, més recentment, el 2021, una persona també va estar a punt de ser esclafada  dins d'una compactadora. Per tant, cal anar amb molt de compte amb els contenidors.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!