Exterior d'un bar nocturn

Escorcollen un bar musical de Manlleu després de les queixes dels veïns

Quatre actes per consum i tinença de substàncies i una per l'estat en què es troba el local

La Policia Local i Mossos d'Esquadra van fer, la nit de dissabte a diumenge, una entrada conjunta en un bar musical de Manlleu (Osona)després de les reiterades queixes dels veïns.

Arran de l'actuació policial es van aixecar quatre actes per consum i tinença de substàncies i una per l'estat en què es troba el local, segons informa l'Ajuntament. En , ja que es van detectar deficiències en el cablejat, els banys, les llums d'emergències i aspectes relacionats amb la salubritat. El local se situa a la cruïlla entre els carrers Baixa Cortada i Vendrell.

Els veïns s'havien queixat diverses vegades

L'actuació es va dur a terme després de les reiterades queixes dels veïns i veïnes  pels sorolls ocasionats pel bar i els actes incívics d'alguns clients a l'entorn. A requeriment dels veïns, el desembre, la Policia Local es va desplaçar fins a l'establiment, però el responsable del bar no els va permetre l'accés.

Ara, després de la intervenció de la policia i de l'acte aixecada per les deficiències del local, els Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Manlleu realitzaran una inspecció tècnica de les instal·lacions i elaboraran un informe. L'Ajuntament ha avançat que té intenció d'actuar «per millorar el benestar de la ciutadania» i «evitar les molèsties» Preventivament, fins a les conclusions de l'informe, el bar musical haurà d'avançar l'horari de tancament.

També et pot interessar...