Fotomuntatge d'Esther López i un guàrdia civil

Esgarrifosa troballa de la Guàrdia Civil en el cas Esther López

Els investigadors han arribat a un punt realment revelador i dur sobre la mort d'Esther López

Esther López continua sent notícia perquè continua oberta la investigació sobre la seva mort. Investigació que està fent passos de gegant en les últimes hores, per això es comenta que molt aviat podran produir-se detencions.

És més, ara s'ha descobert un fet que no només resulta horrorós, sinó molt tràgic. En concret, s'ha sabut com van ser les seves últimes hores i com va actuar la persona responsable de la seva mort.

Esther López i el seu cruel final

Els primers resultats de l'informe preliminar de l'autòpsia del cos d'Esther van deixar palès que la jove presentava fractura de maluc i fuetada cervical. D'aquesta manera, es va confirmar la principal teoria que mantenia fins aquell moment la Guàrdia Civil. I no era altra que la jove havia estat atropellada.

En aquests moments, els que porten el cas estan intentant esbrinar si aquest atropellament va ser accidental o voluntari. Al mateix temps, després d'analitzar el lloc on va ser trobada i tenint en compte l'alçada així com les seves lesions, estan fent alguna cosa més. Es troben buscant el vehicle tot terreny de color blau que consideren que va poder atropellar la val·lisoletana.

A més de tot això, avui El periódico ha revelat una informació molt rellevant i esgarrifosa del cas. En efecte, ha donat a conèixer que els investigadors tenen clar que ella va morir a la cuneta on va ser trobada. Pel que sembla, les lesions que va patir no eren mortals i va acabar morint perquè no va ser atesa.

Fotomuntatge d'Esther López i una zona on se la va buscar
Surt a la llum com van ser les últimes hores de vida d'Esther | Europa Press

Exactament, s'ha vingut a revelar que «si qui la va atropellar hagués avisat una ambulància o l'hagués portat a l'hospital, es podia haver salvat. Tenia serioses lesions a la melsa i al maluc, però no eren mortals».

En aquest sentit, s'indica que després del que va passar, ella no es podia moure. Per això tot sembla indicar que va acabar perdent la vida pel fred que va fer aquella nit. I és que van arribar a registrar-se al lloc temperatures de fins a -8º.

Més dades rellevants de la investigació sobre el que va passar a Esther López

A més del que s'ha indicat, el mitjà esmentat ha procedit a descobrir més dades del cas que ha aconseguit a través de fonts fiables. Així, ha establert la teoria que s'estudia. I és que Esther López va ser llançada a la cuneta per qui se la va emportar amb el cotxe.

La posició en què va ser trobada, de cap per avall i amb els braços enganxats al cos, no coincideix amb l'habitual d'un atropellament. Es pensa que va ser col·locada a propòsit: «Qui la va atropellar, la va treure de la carretera i la va deixar així».

Cotxes de la Guàrdia Civil al lloc dels fets.
La Guàrdia Civil té clar que Esther López va ser llançada a la cuneta per la persona que la va atropellar | Europa Press

Fins i tot el fet que el telèfon mòbil i la bossa de la noia apareguessin molt propers donen una altra pista. Es té clar que «la mateixa persona que la va deixar a la cuneta, va llançar a prop d'Esther els seus objectes personals».

Precisament per aquest motiu, la Guàrdia Civil està buscant en aquests moments petjades a les seves pertinences. Ningú no condueix amb guants, per la qual cosa es pensa que el responsable va poder deixar les seves en agafar els objectes esmentats. Això sí, si obtenen proves d'aquest tipus, però pertanyen a persones no fitxades, serà molt més difícil trobar el culpable.

Queda clar, per tant, que els investigadors estan tancant cada cop més el cercle al voltant de qui la va atropellar amb el vehicle. I és que, a més de tot el que s'ha indicat, estan rastrejant a fons els mòbils que van passar per la zona durant la fatídica matinada.