Espanya plora l'adeu de Casto Martínez, un noi de 38 anys mort en un tràgic succés a Nova York

Els fets van tenir lloc el passat dimarts 6 d'octubre

Imatge d'arxiu d'un noi amb una ciutat al fons
La seva família es troba a l'espera de rebre les restes mortals del traspassat   | Pixabay

Tal com detalla 'La Voz de Lanzarote', el passat dimarts 6 d'octubre, Casto Martínez Salas, un home de 38 anys, va morir a Nova York, als Estats Units. Natural de l'illa de Lanzarote, es trobava conduint la seva moto per l'avinguda 31 de la ciutat nord-americana quan en arribar a la intersecció amb el carrer 61 un tot terreny el va atropellar.

L'home va sortir disparat del seu vehicle a causa del fort impacte i va patir un sever traumatisme cranioencefàlic. Immediatament va ser traslladat a l'hospital Elmhurst, on va morir hores més tard. Casto Martínez Salas era fill de Casto Martínez, un conegut industrial també procedent de l'illa de Lanzarote, que va morir a Veneçuela, i acabava de complir 38 anys el passat 3 d'octubre. Tatiana Martínez, la seva germana, es va mostrar molt afligida quan les autoritats de Nova York li van traslladar la notícia.

Els seus amics i les persones que el coneixien als Estats Units han volgut rere un homenatge a Casto i han adornat la carretera on va tenir lloc l'accident amb flors, fotografies i alguns objectes que recordaven a Casto. Ara la seva família es troba a l'espera de rebre les restes mortals del traspassat per donar-li un descans juntament amb el cos del seu pare en un panteó familiar a la seva illa natal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday night Heaven gained a beautiful angel. For those of you who knew Tito or Casto he had many challanges but he always tried to do better he wanted to do better. Its crazy how life can happen like that. Im sitting at our spot we used to come everyday and I just cant stop thinking about how many people you touched. Everywhere you went you were chatting to anyone and everyone. You were amazing. Your heart was as big as your chest. If you even had a conversation with him for 2 seconds he would remeber something about you and not forget. The last 2 months I have been so proud of you and your goals. Im sorry that you wont be here to share them. I will always always miss you and love you. So many will mourn this loss with a heavy heart. Fly high baby Rest easy #TMS #FB

Una publicación compartida de Casto Martínez Salas (@castomartinezs) el

Una periodista de Nova York va morir en unes circumstàncies semblants al juliol

Fa unes setmanes, Nina Kapur, una periodista dels Estats Units, també va morir a Nova York en un accident de moto. La jove de 26 anys es trobava viatjant en un ciclomotor que conduïa un home, prop d'India Street a Greenpoint quan, segons va explicar la política, «l'operador es va desviar per un motiu desconegut».

Els dos ocupants van caure a l'asfalt i van ser traslladats a l'Hospital Bellevue, on Nina Kapur va morir. Mentre que Flanklin Street, el conductor, només va patir ferides lleus. «Estem desconsolats aquí a CBS2 perquè un membre de la nostra família de les notícies ha mort», van manifestar des del canal on treballava la jove. «La periodista Nina Kapur es va unir al nostre equip el juny de 2019 i era coneguda pel seu somriure contagiós i el seu amor per la narració».


Comentaris

envia el comentari