Espectacular detenció d’un lladre a Terrassa gràcies als veïns

Els treballadors del supermercat van atrapar l’home entre la porta de vidre i la reixa de ferro fins que van arribar els Mossos

Mossos d'Esquadra
Detingut un lladre després de robar tres comerços a Terrassa gràcies a la col·laboració ciutadana | Mossos d'Esquadra

Espectacular detenció al Vallès Occidental. Un lladre ha estat detingut gràcies a l’actuació de diversos veïns quan intentava robar en un tercer comerç a Terrassa. En concret, l’home, de 35 anys, havia atracat amb un gran ganivet dues botiges del barri de les Arenes i es disposava a fer el mateix en un supermercat del carrer Joan XXIII, però els treballadors li ho van impedir.

Espectacular detenció d’un lladre a Terrassa

Els fets van tenir lloc entre les 14.00 hores del migdia i les 16.15 hores de la tarda del passat 15 de maig, segons ha informat ‘Diari de Terrassa’. El lladre va assaltar un pis dedicat presumptament a la prostitució, d’on va aconseguir emportar-se 20 euros, i després va robar 400 euros més d’un supermercat proper. A continuació va entrar en un altre establiment fent-se passar per un client, amb la intenció d’amenaçar l’encarregat amb un ganivet, però entre l’amo de la botiga i un dels caixers van impedir el robatori.

L’home va intentar fugir, però els treballadors el van reduir i van aconseguir tancar-lo entre la reixa metàl·lica del local i la porta de vidre, on va restar sense poder sortir fins que els agents dels Mossos d’Esquadra van arribar al lloc dels fets.

Tanmateix, el lladre va intentar fugir de nou, aquest cop dels agents de policia, però gràcies a la col·laboració de diversos veïns el van aconseguir aturar, un d’ells fins i tot li va fer la traveta perquè caigués a terra. Finalment, els Mossos d’Esquadra van detenir l’home, acusat de tres delictes de robatori i sense antecedents penals, i el jutge va decretar presó provisional.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari