Foto de l'incendi del Vallès Oriental.

Espectacular incendi a Catalunya: gairebé 30 dotacions de Bombers hi treballen

Vídeo: cremen dues naus al Vallès Oriental

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en l'incendi de dues naus industrials a Lliçà de Vall (Vallès Oriental) que es va declarar ahir divendres al vespre. L'avís del foc es va rebre a les 20.00 hores al polígon 'Els Batzacs' i afecta dues naus de 700 metres quadrats cadascuna d'una fàbrica dedicada al tractament de plàstic. 

Fins a 28 dotacions dels Bombers es van desplaçar a la zona per apagar un foc que crema palets i materials plàstics, tot i que no hi ha hagut ferits. Ara mateix, en continuen 6 remullant la zona i fent tasques de rereguarda. L'incendi no s'ha propagat a la resta del polígon. 

Cremen dues naus al Vallès Oriental 

En un primer moment, fins a 14 efectius de Bombers s'han desplaçat a la zona. Han centrat l'actuació en la protecció de les naus dels costats i a intentar apagar el foc des de l'exterior. A mitjanit, amb fins a 28 dotacions treballant en les taques d'extinció, la intensitat de les flames ha disminuït. 

Les naus calcinades presenten afectació estructural, tot i que no ha col·lapsat cap de les parets, segons han assegurat els Bombers a través del seu compte de Twitter, i les tasques d'extinció s'han fet des de fora. 

Des de les 20.01 hores del vespre, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 16 trucades amb relació a aquest incendi de Lliçà de Vall. 

Incendi a la llibreria de la Plaça de Sarrià 

També la llibreria de la Plaça de Sarrià de Barcelona va resultar afectada en un incendi que va tenir lloc dilluns a la tarda, segons van informar els Bombers de Barcelona

L'establiment, situat al passeig Reina Elisenda de Montcada, va cremar en un incendi que va causar flames de grans dimensions i una columna de fum visible des de diversos punts de la capital catalana. 

Segons va informar el cos d'emergències, que va enviar fins al lloc dels fets sis dotacions, no hi va haver ferits. Els Bombers van extingir les flames i van ventilar el local. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp