Imatge de Mohammad-Ali-Lamsseyeh-Mohamed-

Assassinat pels seus amics: troben mort al jove de 17 anys desaparegut a Ceuta

La Policia ha trobat restes humanes

Va ser un 13 de gener del 2022 quan se li va perdre la pista a Mohammad. Aquell dia, havia quedat amb la seva mare que passaria a recollir-la després de la feina. Tot i això, aquell dia Mohammad no va arribar a aparèixer.

Asma, la mare del noi, va trucar al seu fill per telèfon per intentar localitzar-lo. Però, el dispositiu mòbil de Mohammad estava apagat. La dona, després de veure que el seu fill no donava senyals de vida, va prendre la decisió d'anar a la Prefectura Superior de la Policia aquell mateix dia per explicar la situació. En aquell moment, es va obrir una investigació per la seva desaparició, que va passar a ser secreta i fins avui continua en marxa.

Tot va començar amb una discussió

El jove desaparegut tenia 17 anys en aquell moment. Vivia amb la seva mare i els seus germans a Ceuta, al barri del Gallo. Aleshores es trobava al costat de tres amics seus en un cotxe, però els joves es van posar a discutir i la discussió va convertir-se en una baralla física.

Mohammad va rebre diversos cops que van acabar deixant-ho inconscient. Aquests cops van ser propinats pel noi més jove de tots del grup, també menor d'edat. Després de l'agressió, van abandonar el cos de Mohammad entre uns arbustos i se'n van anar del lloc.

Es van organitzar batudes per buscar el noi per tota Ceuta. Tant Asma com altres familiars i veïns van col·laborar en la recerca. També les tres persones implicades en la seva mort es van sumar a les batudes. Paral·lelament, la policia seguia diverses línies de recerca. La família sempre va manifestar la seva creença que la desaparició de Mohammad no havia estat una cosa voluntària.

Foto d'uns agents de la Policia Nacional.
Durant la recerca de Mohammad, la Policia Nacional va veure entorpida la seva investigació diverses vegades amb informació falsa | Policia Nacional

Durant tots els fils que seguien els investigadors, sempre hi havia informacions que entorpien la investigació. Una de les coses que es va arribar a comentar és que Mohammad era en un altre lloc al sud de la península i van arribar a indicar que es trobava amb una altra persona a Algesires.

A les xarxes socials també es publicaven vídeos o escrits per fer creure que la seva marxa havia estat voluntària. Tot això, però, eren intents de desesperar els familiars i d'enterbolir la investigació.

 

Els principals sospitosos sempre van ser els amics de Mohammad

La policia en el seu moment va interrogar els nois que ara estan detinguts. Els joves van explicar una versió dels fets molt diferent de la que han explicat ara, un any després. Els detinguts van explicar que aquell dia no havien estat amb Mohammad.

Després d'això i de la falta de proves, la policia no va poder fer res més per retenir el grup. Tot i això, els nois sempre han estat al punt de mira de la Policia. Tot i això, 12 mesos després, la Policia Nacional ha aconseguit descobrir per fi què va ser el que li va passar al noi aquell dia. Dijous passat els agents van trobar restes humanes a la zona que havien indicat els detinguts. Tot apunta que podrien pertànyer a Mohammad.

Els tres joves van passar l'1 de febrer passat a disposició judicial. Dos dels nois davant de la Fiscalia de Menors i l'altre davant del jutjat de guàrdia. Han estat acusats d'un delicte de desaparició i d'un altre d'homicidi.

Quan van arrestar els nois, van ser portats al suposat lloc dels fets per reconstruir l'escena. Cal destacar que el suposat jove que va agredir Mohammad no va col·laborar en cap moment amb els agents.

Fins a aquest lloc hi anirà un gos especialitzat en la cerca de restes des de fa anys. L'animal ha estat transportat fins a Ceuta des de Madrid, juntament amb la guia. S'espera que el gos inspeccioni la zona i hi pugui trobar proves vinculants.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp