Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Héctor Pascual

Mor massa jove Héctor, un veí molt estimat: «Estava molt dolgut»

Héctor va ser el creador del popular grup de Facebook 'Jo compro a Alacant'

La família de l'alacantí Héctor Pascual ha comunicat a través de les xarxes la seva mort. L'Héctor era director de màrqueting i va ser creador del famós grup de Facebook 'Jo compro a Alacant'. L'home va decidir elaborar aquest grup amb la finalitat d'ajudar el comerç local.

Un projecte d'alacantins per a alacantins. Amb ell va aconseguir ajudar a molts negocis familiars de la ciutat durant l'època de pandèmia. Els familiars del recent mort han volgut compartir la trista notícia a través del grup de Facebook.

«Ara mateix, l'Héctor no està amb nosaltres físicament, però la seva presència continua a 'Jo Compro a Alacant', una comunitat que formava part del seu ésser». L'escrit prosseguia: «Estava molt orgullós per haver aconseguit ajudar moltes famílies».

La família demana que la comunitat romangui com a «part del seu llegat»

El comunicat continuava expressant que «seria un honor per a tota la nostra família que aquesta comunitat perdurés com a part del seu llegat». La família també ha volgut destacar abans de res respecte per «la tristesa que sentim».

Jana, la germana d'Héctor, ha volgut compartir al comunicat unes paraules sobre el mort. «El meu germà no era perfecte, i tot i que semblava sempre somriure, portava un gran dolor». Ha explicat que «encara que el meu cor està trencat per no poder tornar-lo a veure, sé que el seu esperit viu en cada persona que va tenir la fortuna de conèixer-lo i per descomptat, en aquesta comunitat».

Després de la notícia, les xarxes socials s'han omplert de missatges dedicats a la víctima, de paraules boniques. També s'ha omplert del més sincer condol per a la família, els amics i els més propers d'Héctor.

Héctor Pascual
Foto de la portada de Facebook del grup 'Jo compro a Alacant'. | Facebook
'Jo compro a Alacant' va ser una iniciativa duta a terme per dues persones, entre elles Héctor. La idea va ser de gran ajuda per impulsar el negoci local. El projecte de mica en mica va anar creixent i agafant més força, gràcies a la bona i sòlida comunitat que es va crear.

Actualment compta amb aproximadament gairebé 54.000 membres. Després de la mort d'Héctor, la família espera que la pàgina es mantingui en honor i homenatge a la persona que la va crear.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp