Michele Barco

Michele, l'home mort l'últim dia de feina: celebrava la jubilació amb els companys

L'home, que havia portat menjar i beguda per festejar, es va desplomar de sobte

Michele Barco tenia 59 anys. El dia 31 de gener celebraria el seu últim dia a la feina. Després de més de tres dècades cotitzant, havia arribat el moment de jubilar-se. Tot i això, aquell últim dia que se suposava que seria una celebració, va acabar en la pitjor de les desgràcies. Michele es va esfondrar sobtadament i va morir.

Michele treballava per a l'empresa de confecció Belvest, situada a la província de Pàdua, a Itàlia. L'home havia portat sandvitxos per a tothom, un pastís i beguda per brindar i celebrar el seu últim dia. Pretenia acomiadar-se dels seus companys de feina com es mereixia l'ocasió.

Una celebració que mai no va tenir lloc

Malauradament, la celebració no es va poder dur a terme i es va veure truncada pel tràgic succés. De cop i volta, l'empleat es va desplomar a terra. Els companys de Michele van procedir a donar veu d'alarma i demanar ajuda ràpidament.

No obstant això, quan el personal sanitari va acudir al lloc dels fets, ja era massa tard per poder fer res per ell: només van poder certificar-ne la mort. Van determinar que el més probable va ser que morís a causa d'un atac de cor.

La seva mort ha commocionat tots els seus companys, ja que tots apreciaven i respectaven Michele. De fet, des de l'empresa es va decidir suspendre immediatament les operacions.

Més de 30 anys a l'empresa, en un càrrec important

Feia més de 30 anys que l'home treballava a Belvest. L'empresa està especialitzada en la confecció de roba i va ser fundada als anys 60. Michele en formava part com a responsable de control de qualitat, una tasca que requereix molta precisió i és de gran importància. Es tractava de tot un veterà de l'ofici, molt admirat per tothom.

La víctima no estava casada, tampoc tenia fills. L'home vivia amb la seva mare Gabriella, una dona ja molt gran, al seu poble de tota la vida, Piazzola. També deixa enrere un germà i tres germanes.

Després de tota una vida de treball, Michele era a les portes de la jubilació. Era el seu últim dia i tenia planejat festejar-ho amb els companys. Michele havia pensat en tots els detalls. Per desgràcia, el destí va voler que l'home perdés la vida abans de poder acabar aquesta última jornada.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp