estafador baix camp

Simula tenir problemes amb el cotxe per estafar conductors al Camp de Tarragona

L'han vist per Maspujols, Riudoms, les Borges del Camp i Reus

Amb aspecte formal i arreglat, s'ha vist aturat un home en alguns vorals de carreteres del Baix Camp, el qual s'intenta aprofitar de la bona fe de les persones que passen per aquestes vies i els demana diners posant diferents excuses, segons explica 'El Caso'. Per aquest motiu, ja s'ha començat a difondre la imatge del presumpte estafador per les xarxes socials i Whatsapp. Arran d'això, s'ha pogut comprovar que l'home, a més d'algunes carreteres del Baix Camp, també se l'ha pogut veure a Les Gavarres, entre altres llocs.

Inventa excuses per aconsguir diners

Els darrers dies ha aparegut un home en diferents vorals de carreteres comarcals de la regió de Tarragona, el qual va ben vestit amb camisa i pantalons i condueix un petit totterreny de color verd a més d'explicar que és de la Selva del Camp. En aquest sentit, se l'ha vist per Maspujols, Riudoms, les Borges del Camp o Reus  i, en les últimes hores, s'ha pogut confirmar que també ha estat vist per Les Gavarres o l'Hospital Joan XXIII a Tarragona, Perafort, Alcover o Vinyols. 

estafador conductors
L'estafador ha estat vist en diversos punts del Camp de Tarragona, com a Les Gavarres | Miguel Angel Rodríguez

 

La seva intenció, ni de bon tros, és bona. Intenta aprofitar-se de la gent que s'atura per preguntar-li si necessita ajuda i, tot seguit, els demana diners per diversos motius, els quals va canviant segons la causa. Segons 'El Caso', algunes excuses que utilitza l'estafador és que s'hauria quedat sense gasolina i vol diners per posar benzina al vehicle o que ha de pagar alguna avaria del totterreny. A més, són diverses les persones que l'han vist més d'un cop per carreteres comarcals, gasolineres o rotondes i ja van sospitar d'ell. Tanmateix, alguns comentaris apunten que hi hauria dues noies, una morena i una pèl-roja, que també col·laborarien amb l'estafador.

Per alertar als veïns i veïnes dels municipis més pròxims on ha estat vist, a més d'aquells que poden circular per carreteres comarcals i vulguin fer una bona acció en veure'l, s'ha difós la imatge de l'home, tal l'han vist vestit a la carretera i el cotxe que utilitza per aturar-se als vorals. Per Whatsapp i xarxes socials, la imatge va acompanyada d'un missatge on està escrit «Demana diners i és un estafador». 

També et pot interessar: