Un amant ressentit, el principal sospitós de la difusió del vídeo sexual de Verónica

La víctima s'hauria suïcidat per la pressió, després que les imatges s'escampessin massivament i arribessin a ulls del seu marit

Iveco
Verónica, de 32 anys, treballava a la fàbrica Iveco a Madrid | Iveco

Després de l'esgarrifós suïcidi de Verónica, una treballadora normal i corrent de la fàbrica Iveco a Madrid, surten a la llum nous detalls del cas. La jove mare hauria acabat amb la seva vida per la pressió que patia a la feina després de la difusió massiva d'un vídeo sexual seu ,gravat feia cinc anys, que corria pels telèfons mòbils de molts dels 2.500 companys.

Les sospites apunten que l'home que apareixia al vídeo, a més de company de feina, havia estat el seu amant. Haurien mantingut una relació esporàdica en un moment en què ella havia quedat soltera i ell podria haver difós les imatges per ressentiment i rancor sentimental.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

El vídeo arribava a ulls del seu marit aquest dijous

En un principi, les persones coneixedores de l'existència del vídeo formaven un cercle molt reduït. Però fa dues setmanes va començar el malson de Verónica. Algú havia difós el contingut sexual a diverses persones i començava a escampar-se com la pólvora, d'usuari en usuari, de manera indiscriminada, convertint-se en el tema de conversa del moment entre els treballadors.

Molts d'ells s'acostaven al lloc de treball de Verónica per veure-la de prop, l'assenyalaven i fins i tot flirtejaven amb ella, tractant-la de dona «fàcil» arran de la difusió de les imatges, segons testimonis de la fàbrica. La situació s'estava convertint en insostenible per a la dona i aquest passat dijous acabaria d'empitjorar. El marit de Verónica va rebre el vídeo al seu telèfon. Ell i la germana de la víctima, a més, treballaven a la mateixa fàbrica que ella. 

Verónica i el seu marit havien trencat la relació anteriorment per un temps, no massa llarg, i és en aquest període quan es va gravar el vídeo de Verónica i un altre treballador de l'empresa mantenint relacions sexuals. Ara tot apunta a l'amant com a principal sospitós d'haver generat l'escàndol.

La Fiscalia estudia un possible assetjament laboral

Iveco Madrid
El marit i la germana de Verónica treballen a la mateixa fàbrica  | EFE

 

La Fiscalia ha insistit que es porti a terme una investigació per aclarir els detalls sobre la difusió del vídeo. En un principi, els investigadors estudien la mort de Verónica com un suïcidi, tot i que no es descarta que existís cert assetjament laboral per part d'alguns treballadors o càrrecs de l'empresa. Alguns testimonis asseguren que estava sent assenyalada per companys que havien rebut el vídeo.

La família, en xoc

«Han estat companys que pensaven que era una broma i que no feien mal, gent que ella coneixia des de feia temps, però és gent dolenta, tòxica», assegura una treballadora. La família de Verónica no entén com la situació ha pogut arribar a aquest límit. Segons fonts molt properes a la víctima, la mare va demanar en el mateix tanatori a alguns companys de feina de la jove quin era el veritable motiu del fatal desenllaç de la seva filla.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari