El suposat assassí de Janet Jumillas: «Hi ha molta gent implicada en aquest crim»

L’acusat ha enviat una carta en exclusiva al programa de ‘Cuatro al Dia’

Aitor està acusat d'assassinar a Janet i amagar el seu cos
Aitor s'ha pronunciat des de la presó per explicar la seva versió dels fets | Cedida

Aitor, l’únic acusat empresonat per l’assassinat de Janet Jumillas, ha volgut parlar amb els mitjans de comunicació i ho ha fet per explicar que ell no és l’únic culpable i que hi ha més persones implicades. En una carta en exclusiva, que el suposat assassí ha enviat al reporter de ‘Cuatro al Dia’ Alejandro Rodríguez, Aitor ha exposat la seva versió dels fets en uns tres folis escrits a mà per les dues cares.

L’acusat ha començat la carta recordant que està en presó preventiva i no ha estat jutjat i ha afirmat que és un dels pocs que «coopera amb l’ocorregut amb la senyora Jumillas», segons el seu escrit.  En les mateixes línies, Aitor assegura que hi ha més persones implicades però han fugit i «no contesten a les trucades». A més, ha puntualitzat que no es parla de «la relació i el temps que fa que ens coneixíem Jumillas i jo».

Es van trobar restes de sang de Janet Jumillas a casa d'un dels detinguts
Aitor assegura que hi ha coses que s'estan ocultant i més persones implicades | Cedida

S'han difós moltes mentides

El suposat assassí continua afirmant que «s’han difós moltes mentides» i que no es comenta que hi ha diverses línies d’investigació obertes, i per tant, no seria l’únic culpable. Sobre, Cristian, el seu amic acusat de còmplice i en llibertat amb càrrecs, ha assegurat que «no entén per què el senyalen a ell». També ha parlat sobre la noia amb la qual se l’havia relacionat i ha assegurat que «no és parella meva, però si amiga de Janet i no sé per què no li pregunten sobre la relació que tenien elles».

Aitor continua relatant que «el pitjor de tot és que no s’està ocultant d’on, perquè i qui té la culpa d’aquest esdeveniment que ens ocupa» i ha reafirmat que «hi ha molta gent implicada, de diversos d’ells no se sap on són». Les últimes paraules de l’acusat han estat de respecte per la família de l’assassinada: «Si us plau, respecteu a la família de la difunta i el difunt. De tot cor, que Déu els beneeixi a tots i que aviat es trobin els culpables». Finalment, el suposat assassí s’acomiada d’una forma curiosa: «Que Jehovà ens ensenyi el camí».


Comentaris

envia el comentari