Alerten d'una perillosa pràctica duta a terme per menors d'edat coneguda com el 'Joc de la mort'

Aquest hàbit, que ha estat detectat en un IES de Granada, consisteix a ofegar algú fins a deixar-lo inconscient

Policía Local de Granada
Alerten d'una perillosa pràctica duta a terme per menors d'edat coneguda com el 'Joc de la mort' | España Diario

La Policia Local de Granada ha detectat, a través d'una denúncia realitzada per les xarxes socials, a diversos menors d'un institut d'aquesta capital andalusa gravant-se amb el mòbil realitzant el repte de l'anomenat 'Joc de la mort', que consisteix a ofegar algú fins a deixar-lo inconscient. Uns fets dels quals ja s'ha donat trasllat a la Fiscalia, segons han informat fonts del mateix cos.

 

  

Els menors s'han gravat a l'exterior del centre

Es tracta de l'únic cas detectat fins al moment a Granada d'aquest perillós 'joc', en el qual menors de segon i tercer de l'ESO s'han gravat a l'exterior del centre estrenyent-se el coll fins que la víctima queda inconscient, i l'han difós en les xarxes socials, un assumpte sobre el qual la Policia Local va ser alertada amb un missatge privat a través de Twitter.

Després de tenir coneixement d'aquest fet, la Policia Local es va posar en contacte amb el director del centre, al qual «ja li havia arribat alguna cosa» d'aquest assumpte. Per aquest motiu, es va decidir actuar a l'institut, on aquest cos va impartir el dimarts als estudiants de segon i tercer de l'ESO una xerrada per a explicar-los les «greus conseqüències» que pot comportar aquesta pràctica.

No han detectat més casos fins al moment

La Policia Local no ha detectat més casos a Granada fins al moment, encara que segueix en contacte per aquest assumpte amb la direcció del centre i amb la Fiscalia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari