Intenten vendre droga a agents de paisà al Parc de la Ciutadella i acaben arrestats

Tal com ha informat la Guàrdia Urbana a través del seu compte de Twitter, la policia va requisar-los diverses bosses de marihuana així com diners en efectiu

droga
Dos detinguts per intentar vendre droga a agents de paisà al Parc de la Ciutadella | Guàrdia Urbana Barcelona

Curiosa història la que ens arriba des de Barcelona, on dues persones han estat detingudes per la Guàrdia Urbana després que intentessin vendre droga a agents de paisà que es trobaven patrullant per la zona del Parc de la Ciutadella.

Els detinguts van intentar vendre droga a agents de paisà

Així les coses, tal com el mateix cos s'ha encarregat d'explicar a través del seu compte de Twitter, les persones detingudes es dedicaven a vendre substàncies estupefaents pels voltants d'aquest parc tan concorregut de la capital catalana.

Com és habitual en aquesta classe de casos, els arrestats tractaven de captar nous clients i buscaven persones usuàries del parc. El que no esperaven era que cometrien un greu error, i acabarien oferint la droga a dos agents de paisà que estaven a la zona.

Els arrestats, acusats d'un delicte contra la salut pública

Gràcies a la imprecisió dels venedors, la Guàrdia Urbana va poder detenir les dues persones implicades i van intervenir diverses bosses de substàncies estupefaents —en total, 9—, així com diners en efectiu. Ara, estan acusades d'un presumpte delicte contra la salut pública.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari