Última hora: S'estavella un avió amb gairebé 200 passatgers quan estava aterrant

Es desconeixen les causes del sinistre

Avió volant per l'aire
L'avió estava a punt d'aterrar quan ha patit l'accident | Pixabay

ACTUALIZACIÓ 20:15

Segons les últimes informacions, 16 persones haurien mort i hi hauria 120 ferits, 15 d'ells molt greus després que un avió de la companyia Air India Express s'hagi estavellat quan estava a punt d'aterrar. L'aeronau cobria el trajecte entre Dubai i la ciutat índia de Kozhikode. Es tractaria d'un Boeing 737 en el qual anaven 191 persones a bord, entre ells 6 membres de la tripulació i diversos nens petitS

L'accident ha tingut lloc a aeroport internacional de Karipur situada en aquesta ciutat de l'estat de Kerala, al al sud-oest de l'Índia. Les primeres informacions apunten que l'aparell s'hauria sortit de la pista d'aterratge. El sinistre s'ha produÏt a les 07.40 de la tarda hora local.

A l'espera de balanç definitiu de víctimes

Fins al moment, les autoritats del país asiàtic no han donat a conèixer un balanç definitiu de víctimes mortals i ferits. Segons es pot veure a les diferents gravacions que s'estan difonent per les xarxes l'aeronau hauria quedat partida per la meitat. 

Es desconeixen quines han pogut ser les causes de l'accident però alguns testimonis comenten que hi havia poca visibilitat a causa de la forta pluja. 


Comentaris

envia el comentari