URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

De pel·lícula: Roben sense miraments en una luxosa botiga de Barcelona i aconsegueixen fugir

No s'han produït detencions

Agents dels Mossos d'Esquadra amb el cotxe
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació | El Confidencial

Espectacular robatori en ple Passeig de Gràcia de Barcelona. Un grup de lladres ha actuat de matinada a la botiga de joies i objectes de luxe Montblanc situada a la cèntrica avinguda de la capital catalana. 

Els fets han ocorregut pels volts de dos quarts de cinc de la matinada. Els delinqüents han utilitzat el mètode de l'encastament per entrar a robar a la botiga. Amb un vehicle, han topat i trencat un dels aparadors de l'establiment situat al número 99 del Passeig de Gràcia, aprofitant per entrar i endur-se tots els objectes possibles. 

S'estima que els lladres han pogut robar joies, rellotges o plomes estilogràfiques d'un gran valor, encara que no s'ha fet públic el valor total dels objectes sostres. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i, fins al moment, no s'han produït detencions. 

Aquesta no és la primera vegada que la botiga Montblanc del Passeig de Gràcia és víctima d'un robatori d'aquesta mena. Va ser el juny de 2016 quan un altre grup de lladres va encastar un cotxe contra l'aparador i es van dur una sèrie d'objectes també de gran valor. 

Rebenten la porta d'un Mediamarkt i el buiden en minuts a Catalunya

Robatori de pel·lícula també el que va succeir a un establiment de MediaMarkt situat a Terrassa el passat 31 de juliol. Els Mossos d’Esquadra estan investigant diverses persones que van participar la matinada del passat divendres en l’allunatge que va tenir lloc a la capital del Vallès Occidental.

Les imatges van ser enregistrades aquella nit i van acabar sent distribuïdes a les xarxes poc després. Al vídeo es pot veure com diverses persones derroquen els pilons de ferro situats a l’entrada de l’establiment de la cadena d’electrodomèstics amb la seva força i tres vehicles. Després, els lladres utilitzen un totterreny per trencar el vidre de la porta principal.


Comentaris

envia el comentari