Imatge dels serveis d'emergència, al Vendrell

Tràgica mort per ofegament d'un home de 88 anys en una platja catalana

La víctima, amb patologies prèvies, ha caigut mentre sortia de l'aigua

Un home de 88 anys ha mort ofegat avui divendres, 7 d’agost, a la platja de les Madrigueres del Vendrell, al Baix Penedès. Segons avança ‘RTVelVendrell’, la víctima és un veí de Barcelona que estiuejava a la vila, amb patologies prèvies. Tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local del Vendrell i els Mossos d’Esquadra han acudit a la zona.

 

 

Es desconeix el motiu de l'ofegament, ja que hi havia bandera verda

El telèfon d'emergències ha rebut l'avís de l'incident a les 11.22 hores, i s'informava que un home havia estat tret de l'aigua després d'ofegar-se. El servei de socorrisme de la platja de les Madrigueres s'ha activat a l'instant per iniciar l'atenció a la persona fins a l'arribada dels serveis d'emergències, els quals han enviat tres unitats terrestres del SEM. Aquestes han intentat reanimar la víctima, però finalment ha acabat perdent la vida.

 

Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del Vendrell. Malgrat que hi havia bandera verda, l'home de 88 anys no ha pogut sobreviure a aquest malaurat accident

 

 

 

A Catalunya, el total de persones que han perdut la vida a les platges catalanes durant aquesta temporada d'estiu ja ascendeix a les 16, Amb aquest ofegament, ja en són 4 durant aquesta passada setmana. La Guàrdia Civil és qui es farà càrrec de les diligències i qui investigarà els fets ocorreguts.