L'estrambòtica situació viscuda per un policia català fora de servei quan comprava

El sospitós va quedar retingut fins a l'arribada dels efectius policials

Diversos vehicles de la Policia Municipal de Terrassa
L'agent va sorprendre el lladre robant al seu vehicle particular a Terrassa | cedida

Un policia municipal de Terrassa fora de servei va detenir dimecres al matí un home que va sorprendre robant a l'interior del seu vehicle particular, estacionat a l'aparcament d'un establiment comercial de la ciutat.

Els fets van tenir lloc el matí de dimecres en una zona comercial de la ciutat

El policia va sol·licitar el reforç de més efectius a les 9.40 hores, quan va descobrir un individu a l'interior del seu cotxe, i el tenia retingut a l'aparcament d'una zona comercial del municipi, situat al carrer de Navarra, segons ha informat el cos aquest dijous en un comunicat.

  

procedènciatrucada turisme

Brutal agressió en un taller mecànic del Baix Penedès

Els Mossos d'Esquadra també van detenir el passat 27 de juny dos joves albanesos del Vendrell, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació en un taller mecànic de Calafell, a la comarca delBaix Penedès. Els fets es remunten al mateix dia, quan els acusats van acudir al negoci a realitzar una reparació.

Un cop acabat el treball, el mecànic els va trucar, però en veure que no contestaven va abaixar la persiana sense tancar-la del tot. Va ser llavors quan els acusats van presentar-se al lloc, i després de recuperar les claus van començar a colpejar el propietari, i li van robar més de 3.000 euros en efectiu i van fugir.

La terrassenca Marta, que va patir cremades als ulls, recuperarà la vista

Amb tot, aquesta setmana hem sabut que Marta, la jove de Terrassa que va patir un terrible accident amb sosa càustica quan treballava als Estats Units, recuperarà la vista. Recordem que l'egarenca va patir cremades molt importants a tota la cara, i preocupaven especialment els seus ulls. Es temia que pogués perdre la vista, i és per això que la seva família va demanar ajuda a les xarxes socials per aconseguir prou diners per pagar les costoses operacions que necessitava. 

Dues imatges de la Marta, la jove terrassenca que lluita per salvar els seus ulls
La jove, que va patir cremades molt importants, recuperarà la vista | Catalunya Diari

Una onada de solidaritat va apoderar-se de les xarxes socials, i la quantitat de donacions que va rebre la jove van superar de llarg les expectatives, amb més de 200.000 euros recollits. Amb aquests diners, Marta recuperarà la vista, i així ho ha confirmat la família a través de les xarxes, on en cap moment han deixat d'agrair la solidaritat rebuda. 


Comentaris

envia el comentari