L'estratègia fallida d'un bar: Amagar els clients al soterrani per esquivar els Mossos d'Esquadra

Els fets van tenir lloc aquest diumenge 7 de juny
Dos agentes de los Mossos d'Esquadra.
Els Mossos van avisar a la Guàrdia Urbana, que va aixecar una acta administrativa | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut onze persones, deu clients i l’amo d’un bar, per incomplir les normes de la fase 2 de l’estat d’alarma, que prohibeix consumir a l’interior d’un espai tancat. Els fets van tenir lloc aquest diumenge 7 de juny a les 3.00 hores de la matinada a la Gran Via de Barcelona, al districte de Sant Martí. Tots els individus van ser denunciats per incompliment del decret de l’estat d’alarma i un va ser sorprès amb substàncies estupefaents. La policia catalana va avisar a la Guàrdia Urbana, que va aixecar una acta administrativa.

El relat dels fets

Els fets es remunten al diumenge a la matinada quan una parella d’agents dels Mossos, segons explica El Periódico, van passar pel costat d’un bar de música llatina, anomenat Chivagos, i van detectar que la persiana no estava tancada i se sentia soroll a l’interior. La patrulla va picar a la porta metàl·lica fins que va aparèixer el propietari del bar. A l’interior no hi havia ningú però aquell escenari feia sospitar als agents: ambient carregat, gots mig plens,... El propietari va insistir que s’havia descontrolat després de tancar però els Mossos no el van creure. A més, van sentir rialles nervioses.

Un dels agents va demanar a l’home que retires unes bosses de la brossa que hi havia a sobre d’una planxa de ferro. Després, van descobrir la sorpresa. Rere la placa van aparèixer unes escales de fusta que accedien a un soterrani, com si es tractés d’una pel·lícula. Sota hi havia deu clients que s’havien amagat un cop va arribar la patrulla.

Tots ells, i el propietari del local, van ser denunciats per l’incompliment del decret de l’estat d’alarma i un dels clients duia a sobre substàncies estupefaents. Els Mossos van avisar a la Guàrdia Urbana, que van aixecar una acta administrativa. Des de l’inici de l’estat d’alarma, la policia catalana ha tancat 87 bars i ha aixecat 145 actes per incomplir les restriccions imposades per la crisi sanitària de la pandèmia del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari