Jaime, l'estudiant espanyol que ha mort ofegat durant el seu Erasmus a Itàlia

El jove cursava el 3r curs d'Infermeria a Perusa
Masía rural
Jaime va morir ofegat en una piscina d'una masia a Perusa durant una festa de comiat de curs. | Catalunya Diari

Jaime, també conegut com a Jimmy, era un jove càntabre que es trobava estudiant tercer d'Infermeria a Perusa (Itàlia) gràcies a una beca universitària Erasmus. Va morir ofegat en una piscina el passat dissabte, 22 de juny, cap a les 19.30 hores. El jove estava en una festa de comiat de fi de curs amb amics seus i amb la seva parella.

 

Sobre l'hora abans indicada, Jaime va decidir capbussar-se a la piscina. Al principi els seus companys pensaven que es tractava d'una broma, però quan es van adonar que alguna cosa anava malament, era massa tard. Diverses persones es van llançar a l'aigua per a socórrer-li i, quan el van treure, el jove patia una parada cardiorespiratòria.

  

Tot i que encara estan per determinar les causes exactes de la mort a espera d'una autòpsia, és molt possible que es tractés d'un tall de digestió, la qual cosa li hauria incapacitat per a poder sortir de l'aigua.

 

Solidari, de bons valors i estudiant exitós

Jaime era un bon alumne que, gràcies als seus esforços, havia obtingut una bona qualificació acadèmica, la qual cosa li va permetre decidir que el tercer curs de la carrera que estava estudiant, Infermeria, anava a cursar-lo a Itàlia.

 

Tots coincideixen que era molt bona persona i molt amigable. No només el seu entorn, sinó també la comunitat educativa que havia conegut a Jaime assegura que el jove que el jove posseïa bons valors. Natural de Boo de Piélagos (Cantàbria), els seus pares regenten una joieria en la localitat, a pocs quilòmetres de Santander.

  

Tenia diverses aficions, el Reial Madrid i la pesca entre elles. De fet, estava inscrit en una penya seguidora de l'equip de futbol i no es perdia cap acte que es realitzava en ella. També va decidir en el seu aniversari iniciar una campanya solidària contra el càncer infantil.

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari