Evacuen un avió, aterrat d'emergència a l'aeroport del Prat, perquè hi havia fum a la cabina

El vol, de la companyia Vueling, procedia de Màlaga

La companyia ha confirmat l'aterratge d'emergència sense cap incident tret de l'evacuació | CatalunyaDiari.cat

Moments de tensió i pànics per als passatgers d'un vol que va aterrar aquesta passada matinada a l'Aeroport del Prat. Un avió de la companyia Vueling va haver de fer un aterratge d'emergència i l'aparell va ser evacuat després que es detectés fum a la cabina.

Passada la mitjanit d'aquest divendres, el vol VY2118 va demanar prioritat per aterrar la torre de control de l'aeroport barceloní en detectar la incidència esmentada. Un cop a terra, es van activar les rampes i tots els viatgers van poder sortir sense cap mena de problema i de manera segura, segons ha confirmat l'aerolínia. 

Han obert una investigació per esbrinar les causes

Vueling ha explicat que obrirà una investigació, conjuntament amb les autoritats pertinents, per tractar d'esbrinar quines han pogut ser les causes. Han volgut recordar que per ells «la seguretat dels nostres clients i tripulacions és la nostra màxima prioritat». 

També et pot interessar...


Comentaris
Rosa
Jo tal y como me trato u a azafata de Vueling no me extraño de lo que dice este testimonio la tripulación no está preparada para nada no saben ni comportarse ni actuar frente a un problema y es más fácil huir de El

envia el comentari