Imatge de l'incendi, aquest matí a l'estació de Salomó

Evacuen un tren al Tarragonès en incendiar-se un dels vagons

El comboi, de l'R13, havia sortit de Barcelona a les 6.47 hores, destí Lleida

Ensurt a l’estació de trens de Salomó, al Baix Gaià. Un comboi de la línia R13 de Rodalies ha estat evacuat durant el matí d’avui dissabte, 27 de juliol, arran d’un incendi a la formació. 

Els fets s’han produït al voltant de les nou del matí i, segons ha explicat Renfe a Europa Press, es tracta d’un foc petit, un «conat d’incendi». Tal com han relatat alguns testimonis, s'ha sentit una explosió i la catenària ha quedat destrossada. Les flames, precisament, s'haurien originat als cables aeris d'alimentació. 

Incident sense ferits

Afortunadament, l'incendi no ha provocat persones ferides i els Bombers de la Generalitat han extingit el foc sense complicacions. Arran d'aquests fets, Protecció Civil ha activat la prealerta FERROCAT.

Un altre tren desallotjat, per precaució

El foc també ha obligat a desallotjar els viatgers d’un tren situat en una altra via, al costat del comboi afectat. Al lloc dels fets hi han acudit el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra. La línia està interrompuda i Renfe gestiona un servei alternatiu per carretera.