Enxampen un conductor amb 400 litres de benzina robada a Barcelona

L'home havia sostret el carburant d'un camió cisterna i circulava amb excés de càrrega pel barri del Besòs
La policia va aturar el vehicle després d'adonar-se que circulava amb excés de pes | Guàrdia Urbana de Barcelona

 

Un home ha estat enxampat amb un total de 400 litres de benzina emmagatzemada en bidons de diferents dimensions a Barcelona. Segons ha explicat la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal, els fets han tingut lloc al barri del Besòs. 

 

L'acusat anava carregat amb uns 400 litres de benzina, obtinguda de manera il·lícita | Guàrdia Urbana de Barcelona

 

L'home havia sostret el combustible d'un camió cisterna

Tot ha començat quan una patrulla de la policia va observar un vehicle que circulava amb un excés de càrrega, que dificultava el seu moviment. La sorpresa dels agents ha estat en el moment en què van obrir la part de darrere i el maleter, on el conductor havia col·locat diferents bidons plens de carburant. 

 

Tot el carburant ha pogut ser retornat a l'empresa d'on havia estat sostret | Guàrdia Urbana de Barcelona

 

En total, 400 litres de benzina, que posteriorment s'ha sabut que havia estat extreta de manera il·legal d'un camió cisterna que transportava combustible. Un cop identificada l'empresa propietària, tota la càrrega ha pogut ser retornada. 

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris
VR
Hasta donde mis escasos conocimientos del catalán me permiten entender, "benzina" es gasolina. Pues los pripulsores de camiones son motores diésel y por tanto el combustible robado es gasóleo.
Manuel
Mis escasos conocimientos de castellano me permiten entender que pripulsores son propulsores por lo que creo que no eres más tonto porque no entrenas.