Imatge dels Bombers de Barcelona apagant les flames en una botiga de mascotes.

Explosió en un comerç a Catalunya: minuts de confusió i viatges a l'hospital

Un home va ser traslladat amb ferides de caràcter greu a la Vall d'Hebron

Minuts de molta confusió a Palau d'Anglesola, al Pla d'Urgell. L'explosió d'una bombona de butà en un local comercial del carrer Sant Josep de la localitat urgellenca ha provocat que un home, de 60 anys, hagi resultat ferit greu. 

Els fets es va produir el passat dimarts, 26 d'abril. L'home va ser traslladat a l'hospital Vall d'Hebron, segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Els Bombers van rebre l'avís de l'incident cap a un quart de cinc de la tarda, i poc després de dos quarts de vuit van informar que l'incendi que s'havia generat a causa de la deflagració ja estava extingit. El SEM també va activar dues ambulàncies per aquest succés.

Un home, sorprès amb 2.200 pastilles d'èxtasi a la Seu d'Urgell

Ha estat un mes especialment mogut a l'Audiència de Lleida. El passat 5 d'abril, un home va acceptar 5 anys de presó per un delicte de tràfic de drogues en el judici que s'havia de fer a l'Audiència de Lleida

Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra es van veure molt sorpresos en comprovar que l'home, que ja és a presó, duia un total de 2.200 pastilles d'èxtasi a sobre. | Mossos d'Esquadra

Les parts van acordar rebaixar la pena inicial de set anys i sis mesos de presó en aplicar-li l'atenuant de drogoaddicció. 

L'home va ser sorprès pels Mossos d'Esquadra amb 2.204 pastilles d'MDMA (èxtasi) a l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell, el 21 d'abril de 2020. La droga tenia un pes total de 1.319,36 grams i l'acusat la duia dins una motxilla. 

Les pastilles intervingudes pels Mossos haurien tingut un valor d'uns 23.100 euros al mercat negre, al qual s'adreçaven. A més de la condemna de presó, l'home també ha acceptat una multa de 25.000 euros.

Ara, cal destacar, que l'home ja ha ingressat a la presó després d'haver acceptat una pena de cinc anys.