YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Explota un cotxe i salten les alarmes als Estats Units

Les autoritats sospiten que pot haver estat un acte intencionat

Explosió d’un cotxe a Nashville (Estats Units) el 25 de desembre de 2020
Les autoritats sospiten que pot haver estat un acte intencionat | Twitter

Gran ensurt als Estats Units per la forta explosió d'un cotxe, que ha fet saltar les alarmes a les autoritats sobre la possibilitat que es tracti d'un  atac intencionat. Els fets han tingut lloc a Nashville (Tennessee), durant el matí de Nadal, prop de les 06.40 hores locals.

La forta explosió ha sacsejat i erosionat diversos edificis del voltant, segons apunta la investigació, i ha resultat en tres ferits, cap d'ells de gravetat. Però l'ensurt és real i l'ombra d'un possible atac terrorista amb un cotxe bomba justament el dia de Nadal és inevitable. De fet, el mateix Departament de policia de Nashville ha escrit a Twitter que l'explosió podria tractar-se d'un «acte intencionat». 

Ara l'FBI i el Department d'Alcohol, Tabac, Armes de Foc i Explosius (ATF), una agència federal de seguretat dels EUA, s'encarreguen d'investigar els fets. 

Les autoritats sospiten que l'explosió ha estat un acte intencionat

«L'explosió ha estat significativa, com poden veure. El departament de policia i els seus socis federals, l'FBI i l'ATF, estan portant a terme una investigació a gran escala», ha assegurat Aaron, portaveu de la policia de Nashville, desplaçat al lloc dels fets. «Creiem que ha estat un acte intencionat», ha insistit.

De moment, es desconeixen més detalls de la investigació, però sí que se sap que l'explosió ha causat importants danys a diversos edificis adjacents i ha generat una columna de fum visible des de ben lluny, a més de molta por entre els ciutadans. La zona ha quedat acordonada per la policia i caldrà esperar per veure com evoluciona la investigació, per confirmar si realment ha estat una explosió provocada com sospiten les autoritats.


Comentaris

envia el comentari