YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ataquen un home en plena nit de Nadal i sense miraments a Catalunya

L'incident va tenir lloc en un tren de Rodalies

Imatge d'un tren de Rodalies
Un home ha estat apunyalat a un tren de Rodalies | Twitter

Aquesta nit de Nadal un home ha estat apunyalat a la línia R1 del servei de Rodalies. El compte de Twitter de Rodalies de Catalunya va informar de l’incident al voltant de les 22h, aproximadament quan el tren hauria d’haver arribat al seu destí. 

Es tractava d’un tren que sortia d’Hospitalet de Llobregat a les 20:30 i que arribava a Blanes a les 22:07. Tot i això, l’apunyalament ha fet aturar el tren fins que arribessin les forces d’ordre públic.El tren ha hagut d'esperar-se a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) fins a nova ordre.

Ara per ara es desconeixen més detalls d’aquest apunyalament que ha tingut lloc aquesta nit de Nadal de 2020. No han transcendit més informació sobre si s’han realitzat detencions o l’estat de salut de la víctima.

Atropellament de Rodalies al Maresme

Dies negres a Rodalies de Catalunya en aquestes festes de Nadal. Aquest passat dimecres, 23 de desembre, un tren de Rodalies va haver-se d’aturar per l’atropellament d’una persona. El tren de la  línia R1 va sortir a les 7:45 hores de Maçanet i havia d’arribar a l’Hospitalet de Llobregat. L’incident va causar que el tren s’hagués d’aturar a Caldes d’Estrac (Maresme) fins que Protecció Civil va actuar minuts després.

Els usuaris que viatjaven en el tren van ser dirigits a l’estació i allà van continuar el seu desplaçament fins al lloc de destí, segons van informar fonts de Renfe Rodalies. No va ser fins a les 10h del dia 23 de desembre que el compte de Twitter de Rodalies de Catalunya va confirmar que la circulació s’havia restablert amb normalitat després de l'incident.


Comentaris

envia el comentari