Ensurt per l'explosió d'un cotxe per deflagració a Tortosa

La Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes d'aquest incident

El cotxe ha explotat en un aparcament de l'avinguda de Remolins a Tortosa
El cotxe ha explotat en un aparcament de l'avinguda de Remolins a Tortosa | Google Maps

Una explosió va posar en alerta la ciutat de Tortosa aquesta passada nit de dissabte. Segons ha informat l'Ajuntament de Tortosa a les seves xarxes socials, un vehicle estacionat a prop de l'antic Escorxador, a l'avinguda de Remolins de la ciutat, va explotar a causa d'una deflagració. El conductor ha sortit il·lès d'aquest incident. Fins al lloc dels incidents s'hi van traslladar efectius de la Policia Local de Tortosa, els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Ensurt durant la nit a Tortosa per una explosió

Un cotxe que es trobava aparcat a l'avinguda de Remolins de Tortosa va explotar a causa del gas que s'estava acumulant al seu interior. Els fets, segons han informat els Bombers de la Generalitat, van passar quan passaven pocs minuts de les deu de la nit. 

El conductor, un veí de Barcelona de nacionalitat espanyola, ha sortit il·lès de l'incident. La Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets, després que l'explosió del vehicle ha estat perceptible des de molts punts de la ciutat del Baix Ebre.

La primera hipòtesi amb la qual estan treballant la Policia Local del municipi i els Mossos d'Esquadra és un possible intent de suïcidi del conductor, el qual, després de l'explosió, n'ha sortit il·lès.

L'explosió del vehicle ha causat danys materials als cotxes que hi havia al seu voltant. Mentre que les portes del turisme han quedat deformades i els vidres han rebentat, els vehicles aparcats immediatament al costat, han quedat afectats lleugerament.


Comentaris

envia el comentari