Port de Mataró

Explosió en una embarcació al Port de Mataró: un ferit greu i 9 dotacions dels Bombers

La persona ferida estava manipulant productes inflamables

Tràgic succés durant el vespre d'ahir en una embarcació del Port de Mataró. Un home ha quedat greument ferit a causa d'una explosió en una de les embarcacions que restava amarrada al pantalà. Segons sembla, la persona ferida estava manipulant productes inflamables i s'ha produït una deflagració.

Un home ha resultat ferit greu en una deflagració en una embarcació al Port de Mataró, segons han informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat. Així ho ha informat el mateix cos de Bombers i el personal del SEM a les seves xarxes socials.

«Per aquest servei a Mataró activem 9 dotacions per avís d'incendi, però quan arribem revisem l'embarcació, amarrada al pantalà, i comprovem que no hi ha foc. La majoria d'efectius es retiren a parc. Es tracta d'una deflagració sense incendi amb un ferit».

«Incendi d’una embarcació al Port de Mataró. 1 home, en estat greu, traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron i 3 unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) activades».

Els fets van tenir lloc ahir al vespre i els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís al voltant de les 19:52 hores. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar 9 dotacions del cos i 3 unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ja que el propietari de l'embarcació va resultar greument ferit.

▶️ El vídeo de la setmana

Estava manipulant productes inflamables

L'home va ser traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va activar tres unitats terrestres. Per la seva banda, els Bombers, van activar nou dotacions. En arribar van comprovar que es tractava d'una deflagració sense incendi en una embarcació amarrada al pantalà.

Seguidament, el mateix Port de Mataró ha informat del succés al seu compte de Twitter per donar gràcies a tot el personal que va treballar en el greu succés i va assistir a la persona accidentada per la deflagració.

«A les 19:45 s'ha produït una explosió en una embarcació a causa de la manipulació de productes inflamables. El propietari ha resultat ferit i traslladat a l'hospital. Agraïm als serveis d'emergència i al personal del Port la ràpida actuació i desitgem una bona recuperació».