Pont

Mor una jove de 20 anys en caure d'un pont a Extremadura: discutia amb una amiga

La Policia Nacional investiga aquests fets ocorreguts en un pont de Mèrida

La crònica de successos a Espanya porta avui la tràgica mort d'una noia de 20 anys al precipitar-se per un pont. Els fets han tingut lloc al pont Fernández Casado de la ciutat de Mèrida. La víctima es va precipitar per aquest pont després d'haver discutit amb una amiga.

La Policia Nacional està investigant aquest estrany succés, que va tenir lloc dijous a la una de la matinada. Els investigadors estan interrogant els testimonis que van presenciar el dramàtic esdeveniment. Totes les versions exculpen l'amiga que anava amb la víctima.

Els efectius policials no han ofert més informació sobre la identitat de la víctima ni sobre el lloc de residència, però la discussió prèvia entre les dues amigues va poder tenir a veure amb el desenllaç fatal. En tot cas, això és una cosa que haurà de determinar la investigació en marxa sobre els fets.

Es va llençar davant de la seva amiga

La Policia Nacional ha informat durant les últimes hores d'un succés luctuós en un pont de Mèrida, a Extremadura. Dues amigues estaven discutint mentre caminaven per la vorera del pont Fernández Casado. Segons els testimonis, en qüestió de pocs segons es va desencadenar la tragèdia.

Pont de Fernández Casado
Pont de Mèrida on van tenir lloc els fets | EL PERIÓDICO DE EXTREMADURA

Per motius que s'estan investigant, una de les dues amigues va arrencar a córrer i es va llançar pel pont. La víctima és una noia de 20 anys, i la policia està investigant les causes de la seva mort. El seu acompanyant, una noia de 24 anys, no va tenir temps d'impedir que la seva amiga saltés al buit.

El cos de la víctima va caure a la part seca de la zona coneguda com l'Illa, i va morir a l'acte. La dona s'havia llançat del conegut com a pont Nou de la capital extremenya, cap a la llera seca del riu Guadiana. Ara, hi ha una investigació en marxa amb el suïcidi com a principal hipòtesi.

Per què discutien?

Els serveis mèdics desplaçats fins al lloc del succés no van poder fer més que certificar la mort de la noia. Una comitiva judicial també s'hi va desplaçar, per autoritzar l'aixecament del cadàver. Mentrestant, la policia interrogava els testimonis que van donar l'avís.

▶️ Vídeo del dia

El cos sense vida de la noia va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Badajoz. Està previst que li practiquin l'autòpsia per complementar la investigació i per aclarir les causes de la mort. L'únic clar de moment és que la noia va pujar a la barana per llençar-se.

La investigació haurà d'aclarir el motiu de la discussió i de la decisió tràgica de la jove morta. Tot i això, la policia descarta qualsevol indici de criminalitat en aquest succés luctuós. Caldrà aclarir també en quin estat es trobaven i si havien consumit alcohol o drogues.

Atenció als suïcidis

A Espanya hi ha una seriosa preocupació per l'augment de les morts suïcides, especialment en persones joves. El deteriorament de la salut mental arran de la pandèmia ha incrementat aquest tipus de conductes. Per això, el Govern va aprovar recentment un pla de prevenció dels suïcidis.

El 024 és el telèfon d'atenció per a les conductes suïcides, tot i que també es pot trucar al 112 en cas d'una emergència. El 024 és un telèfon anònim i gratuït que funciona les 24 hores del dia. També hi ha el Telèfon de l'Esperança i unitats de salut mental als centres de salut.