Imatge de l'explosió que ha tingut lloc al centre de Barcelona aquest dilluns, 16 d'agost

Forta explosió en un hotel del centre de Barcelona

Segons els Mossos, no hi ha ferits i danys estructurals greus

Una forta explosió ha sacsejat aquest dilluns el cèntric hotel barceloní Petit Palace. Els Mossos d’Esquadra ja han acordonat la zona i estan investigant a veure què hauria pogut passar. Des dels mateixos Mossos, però, atribueixen l'explosió a productes de pirotècnia. 

De fet, no hi ha ferits i danys estructurals greus. L’hotel està situat just al costat de la Boqueria de Barcelona, a tocar de les Rambles. En una via que s'alinea força amb la creença dels Mossos, a 'SER Catalunya' expliquen que uns minuts abans es llançaven focs d'artifici des d'un edifici proper. 

Per tant, i en aquesta línia, fonts dels Mossos d'Esquadra expliquen que es tractaria d'una «deflagració fortuïta».

Gran tensió per l'explosió

L'avís de la deflagració ha estat a les 12.00 del migdia i els Mossos han acordonat la zona per establir un perímetre de seguretat, on estan treballant agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Brigada Mòbil (BRIMO) i de Seguretat Ciutadana. L'hotel ha estat desallotjat. 

La investigació continua oberta. Fonts citades per 'El Periódico', però, expliquen que no hi ha cap mena de relació amb els atemptats del 17-A a Barcelona. Que tot just demà farà fa quatre anys que va ocórrer. 

Tot i això, els Mossos no donen cap via per tancada i continuen investigant el succés. 

La gran notícia al punt de les 13.15 hores d'aquest dilluns, 16 d'agost, és que de moment no es registra cap ferit a causa de l'explosió. Els Bombers de Barcelona també han fet acte de presència a la zona i hi treballen amb diverses dotacions. 

De fet, a l'accés per la Boqueria a les Rambles hi ha cinc vehicles de Bombers, quatre de Mossos, tres del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i set de la Guàrdia Urbana.