Imatge de l'edifici que ha explotat a Sant Llorenç de la Salanca, a la Catalunya Nord

Un ferit en l'explosió d'un taller mecànic a la Selva

El propietari del taller mecànic afectat ha estat evacuat a l’Hospital de Blanes amb ferides de poca gravetat

Aquest matí de dimecres, cap a les 10.15 hores, els Bombers han rebut un avís per una explosió a Tossa de Mar. Els fets han ocorregut en un edifici amb baixos i tres plantes  quan, a causa d'una explosió al taller mecànic,  els veïns han estat desallotjats.

Fins al lloc dels fets s’hi han mobilitzat sis dotacions de BombersL’accident, així mateix, ha deixat una persona ferida, el propietari del taller mecànic, amb cremades de poca gravetat. La víctima ha estat traslladada a l’Hospital de Blanes. 

Els Bombers, que han dut sis dotacions, han hagut d'evacuar els veïns | Albert Fuertes

 

Vuit ferits en un incendi al centre de Barcelona

Fa pocs dies,  vuit persones van resultar ferides en un incendi al carrer dels Àngels número 12 de Barcelona, detectat el dilluns 14 de gener cap al migdia. Un menor i dos adults van ser evacuats pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital. Els altres cinc afectats van ser valorats al mateix lloc de l'incendi

El 112 ca rebre un total de 23 trucades pel foc que s'ha detectat al 3r pis d'un edifici de 5 plantes,  ja que el foc va originar una columna de fum negre que es va veure des de diferents punts de la ciutat.

La Guàrdia Urbana va desallotjar diversos veïns per l'incendi al centre de Barcelona, concretament al carrer dels Àngels número 12. Fonts municipals van explicar que  en el foc van actuar nou dotacions dels Bombers de la capital catalana. També s'hi van desplaçar sis ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i es va haver de desviar el trànsit a la zona per facilitar les tasques dels serveis d'emergències. Un cop desallotjats els veïns els Bombers van poder acabar amb el foc.