Desallotgen una escola per una falsa alarma de fuita de gas a Granollers

Una forta olor a hidrocarburs ha alertat els professors i alumnes de l’institut

Bombers apagant un incendi
Falsa alarma per una possible fuita de gas en una escola de Granollers | Twitter | @bomberscat

Gran ensurt en un institut del Vallès Oriental. Aquest dijous s’ha desallotjat completament l’Escola Pia de Granollers perquè s’ha detectat una forta olor que ha induït a pensar que podria tractar-se d’una fuita de gas. Tanmateix, els Bombers han pogut comprovar que ha estat una falsa alarma.

Falsa alarma per una intensa olor a gasoil

Al voltant de les 10.30 hores del matí del dijous 28 de novembre, uns 600 alumnes de l’Escola Pia han estat desallotjats i han tancat el sistema de calefacció, ja que els professors i alumnes han detectat una intensa olor a gasoil, alertant els serveis d’emergència, segons han avançat medis locals com ‘Som Granollers’ i ‘el9nou’.

Fins al lloc de l’incident s’han desplaçat la Policia Local i Nacional, que han acordonat la zona entre la plaça de la Corona i el carrer de Barcelona, juntament amb els Bombers de la Generalitat que han estat treballant per trobar la fuita de gas, tallant el subministrament elèctric i de gas.

En un primer moment semblava que podria provenir de l’interior de les instal·lacions educatives, però finalment, al migdia, els Bombers han confirmat que l’olor provindria d’un abocament d’hidrocarburs a la xarxa de clavegueram i l’escola ha tornat a la seva activitat normal, mentre que per part de l’Ajuntament estudiaran quina substància s’ha vessat a les clavegueres.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari