Sis ferits, un crític, en un incendi en un habitatge a Badalona

Un altre incendi ha cremat una nau a Mataró, a les 00.19 hores

L'habitatge ha quedat totalment cremat
L'habitatge ha quedat totalment cremat | Bombers

Un home ha resultat ferit crític per cremades en un incendi d'un habitatge a Badalona, al carrer de la Muntanya. Els Bombers han rebut l'avís a les 5.44 hores. El foc s'ha declarat en els baixos d'un edifici de vuit plantes. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que està valorant vuit persones més, ha evacuat l'home a l'Hospital Vall d'Hebron. Hi treballen sis dotacions dels Bombers, que ja han extingit l'incendi.

A banda del ferit crític, el SEM ha hagut de traslladar cinc persones per inhalació de fum. Dos han sigut ingressats a Can Ruti, mentre que els altres han anat a l'hospital de l'Esperit Sant i al centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) de Badalona. Tres persones, de les vuit valorades, han sigut donades d'alta in situ. 

Un foc crema una nau sencera a Mataró

Paral·lelament, a les 00.19 hores, un incendi ha cremat una nau d'uns 500 m² a Mataró, al Torrent de Can Gener. Els Bombers s'hi han desplaçat amb sis dotacions terrestres i, afortunadament, no hi ha hagut cap ferit. L'estructura de l'edifici, però, ha quedat molt afectada, tal com informa el cos al seu compte de Twitter. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari