Imatge del Màgic Badalona.

La família de la nena violada al Màgic Badalona: «La van deixar tirada. És terrible»

«No es va poder escapar, li van posar un ganivet al coll i li van dir que si cridava la matarien», diu la germana de la víctima

«Van fer el que van voler amb ella, bàsicament. No es va poder escapar, li van posar un ganivet al coll i li van dir que si cridava la matarien. Quan van acabar, la van deixar allà tirada als lavabos». És el relat de la vergonya. El relat de la germana de la nena d'onze anys que ha denunciat que va ser violada per sis menors d'edat als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona

Els fets van passar al mes de novembre del 2022, però no ha estat fins ara que la menor ho ha explicat a casa. La nena, així mateix, ho hauria relatat a casa, perquè segons va explicar es va assabentar que pel seu institut circulava un vídeo de l'agressió sexual. 

«És impensable, horrible i violent», diu ara la seva germana, que assegura que a casa fan mans i mànigues perquè la menor pugui tirar endavant. «La veritat és que anem fent, intentem ser més forts per la meva germana. Volem que passi els dies amb la màxima normalitat possible. Està amb una psicòloga i una pediatra», diu. 

El relat de la vergonya

Després de la violació, la nena va intentar explicar-li a un dels vigilants del centre comercial què li havia passat. Aquest, però, l'hi hauria fet cas omís. «Què dius? Ves-te'n cap allà. Què dius!», li hauria etzibat. 

Els responsables del centre comercial, segons explica la informació de la televisió, no han pogut localitzar aquest agent.

La nena no va dir res fins mesos més tard

La nena va arribar a casa i no va dir res del que havia passat, i no ho va fer fins que a mitjan desembre un seu germà va explicar que a l'institut li havien dit que circulava un vídeo del fet. Va ser aleshores quan sí que va dir tot el que havia passat i la família va anar immediatament a denunciar-ho.

L'Ajuntament de Badalona ha condemnat els fets i ha demanat respecte per la investigació policial dels Mossos.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!