Av. de Ferrandis Salvador (Grau de Castelló)

Home de 72 anys atropella a una dona, de 58, i la deixa ferida greu en Castelló

La víctima va eixir volant pels aires a causa del fort impacte del Mercedes

Este dijous de vesprada, cap a les 15.00 hores, ha sigut ferida de gravetat una dona de 58 anys en l'avinguda de Ferrandis Salvador, enfront de la Pineda, en Castelló. Segons pareix, l'autor de l'accident ha sigut un home de 72 anys que va envestir a la dona amb el seu Mercedes, mentres passava per un pas zebra, i la va tirar pels aires, provocant-li un impacte molt fort.

Tal com ha informat 'Mediterráneo',  la dona té contusions i fractures greus pel cos després de l'atropellament. Després d'eixir voltant per l'impacte, els conductors que estaven per la zona i que van ser testimonis dels fets van avisar a Emergències, que va enviar agents de la Policia Local de Castelló i assistència sanitària. Els efectius mèdics,  una volta van poder estabilitzar a la víctima –que respon a les inicials M. M. M.– la van traslladar a l'Hospital General de Castelló, a on la van ingressar.

Els agents de policia van identificar al conductor i li van fer la prova d'alcoholèmia, a on va donar negatiu. Segons les investigacions,  la víctima passava correctament pel carrer, però l'home la va atropellar i li va pegar un colp amb el lateral del cotxe. Ara, correspon a la unitat d'Atestats determinar les causes de l'accident.

 

També pots llegir...