Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
bombers treballant en un incendi.

Ferida greu una dona en un terrible incendi al Baix Empordà: hi treballen 4 dotacions

Aquesta matinada ha cremat un habitatge de Palafrugell

Tràgic incendi aquesta matinada a Palafrugell, al Baix Empordà. Aquesta nit, s'ha incendiat un habitatge al municipi de Palafrugell on ha quedat una dona ferida de gravetat. Fins al moment, l'origen de les flames es desconeix, ja que no han transcendit detalls de com s'hauria pogut produir el terrible succés.

Una dona ha resultat ferida greu en l'incendi d'un habitatge a Palafrugell, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El cos ha rebut un avís a la 1:11 hores d'aquest dimarts per un incendi al carrer de Begur de la localitat. El foc ha cremat part d'un dels pisos de la planta baixa.

De l'interior, els Bombers han evacuat la dona, que ha estat traslladada a l'Hospital de Palamós. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès tres veïns més per fum, dos dels quals han estat evacuats. Durant l'extinció, s'ha confinat els veïns per tal de preservar la seva seguretat.

Un cop apagades les flames, els Bombers han ventilat i revisat els pisos deixant sortint als seus ocupants. Hi han treballat quatre dotacions. Així ho ha informat el mateix cos, a través de les seves xarxes socials.

«Incendi, aquesta nit, en un habitatge del C/de Begur de Palafrugell. Ha cremat part d'un dels pisos de la planta baixa. De l'interior n'hem evacuat una dona ferida greu. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat a l'hospital de Palamós i ha atès 3 veïns més per fum, 2 d'ells evacuats».

«Durant l'extinció, on hem treballat 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat, s'han confinat els veïns de l'edifici. Un cop apagat l'incendi, hem ventilat i revisat els pisos deixant sortir als seus ocupants».

Incendi en una benzinera de Barcelona

Greu incendi en una benzinera a la ciutat de Barcelona. Els Bombers de Barcelona van donar per extingit aquest diumenge al vespre l'incendi que va afectar durant la tarda una benzinera abandonada de la Rambla de Prim, al Districte de Sant Martí de la ciutat comtal.

Fonts municipals van informar l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 18:32 hores i que el foc era en una gasolinera situada al número 300 del carrer amb un magatzem adjunt. 

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'incendi va deixar dos ferits de poca gravetat: una persona va ser traslladada a un centre sanitari en estat menys greu i l'altra va rebre l'alta in situ després de ser atesa. Els Bombers van evacuar un total d'onze persones de la zona i, un cop apagat el foc, van ventilar l'espai.