Ferida amb un matxet una catalana a Bali

La jove va rebre sis talls als braços i mans quan es resistia a un robatori
Indonesia
Ferida amb un matxet una catalana a Bali | Pixabay

 

Una jove barcelonina es recupera a l'hospital des del passat dijous després de seragredida amb un matxet en intentar resistir-se d'un robatori a l'illa turística de Bali, a Indonèsia. Segons avança 'Efe', la noia es trobava a la platja Thomas, al sud de l'illa, quan un lladre li va demanar la bossa que portava. En negar-se a entregar-li, l'home la va agredir i va fugir amb algunes de les seves pertinènces.

 

La víctima segueix ingressada a l'Hospital BIMC Kuta de l'illa recuperant-se delssis talls que va rebre als braços i les mans. Una amiga amb la qual es trobava i altres coneguts la van ajudar a anar fins al centre sanitari on va necessitar una transfusió de sang a causa de la profunditat d'alguna de les ferides. Si tot va bé, la jove serà donada d'alta al llarg del dia d'avui. Al final tot ha quedat en un ensurt molt gran tot i que assegura que va tenir la sensació que «gairebé no arribo a l'hospital».

 

Encara no s'ha trobat a l'agressor

La Policia segueix buscant a l'agressor que va marxar amb el mòbil, els diners i la targeta de crèdit de la víctima. La catalana porta vivint a Bali uns quants mesos i explica que aquest tipus d'atac no són normals i que és un lloc segur.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari