Jaime y Sara, a quien presuntamente asesinó en Tenerife

Jaime, el jove que ha assassinat Sara el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Es van conèixer per Internet i feia tres mesos que ell, natural de Colòmbia, vivia a Tenerife

Sara  és l'última víctima de la violència de gènere, assassinada justament en Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona. Jaime, un jove de 29 anys natural de Colòmbia, ingressava en un hospital del sud de Tenerife després de presumptament apunyalar-la al coll, provocant-li la mort.

L'àvia va agafar el ganivet per defensar la seva neta

Sara era de Lleó però vivia a casa de la seva àvia a Tenerife. Va ser precisament la dona qui, espantada en escoltar la discussió entre la parella dins l'habitació, va agafar un ganivet per defensar la neta, el mateix que Jaime li prenia per acabar amb la vida de Sara.

Feia tres mesos que Jaime era a Canàries. Nascut a Medellín, un cop graduat a la universitat, va deixar de donar senyals de vida als seus amics, han explicat a 'El Español'. Van tornar a tenir notícies seves mesos després, ja des de Tenerife.

«D'aquests que et porten flors i xocolata»

Segons el mitjà citat,  la parella es va conèixer per Internet, en una pàgina de contactes. Finalment el jove va decidir venir a Espanya per estar amb ella. Ningú sospitava que la història acabaria en tràgic final per a Sara.  «Era simpàtic, afectuós amb la seva parella, inclús detallista», explica una amiga de la víctima sobre el presumpte assassí, que no té antecedents. «D'aquests que et porten flors i xocolata i fan moltes coses per a tu», acaba.

També et pot interessar...