Imatge d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra davant la presó de Ponent, a Lleida.

En estat crític un intern de la presó de Ponent per l'atac d'un altre

Els serveis penitenciaris estan analitzant l'agressió per conèixer-ne els motius | L'intern ha estat ingressat a l'Hospital Arnau de Vilanova

El Departament de Justícia ha informat d'una agressió en una presó, que ha acabat amb un ferit greu. Es tracta del Centre Penitenciari de Ponent, ubicat als afores de Lleida, on un intern ha hagut d'ingressar a l'Hospital Arnau de Vilanova en estat crític, després de ser evacuat d'urgència de la presó. La víctima ha patit l'agressió d'un altre intern.

Segons el mateix Departament de Justícia, els fets han passat a primera hora d'aquest divendres 18 de juny al pati del mòdul 6. L'agressor, de sobte, sense cap motiu aparent, ha colpejat a la víctima al cap amb una pedra que portava amagada. Els professionals de vigilància han intervingut de manera immediata per aturar l'atac i desarmar l'agressor, que també portava un objecte punxant de fabricació casolana. 

Els responsables de la presó investiguen els motius de l'agressió

La víctima, de 38 anys, compleix condemna per un delicte d'assassinat. D'altra banda, l'agressor, de 58 anys, estava ingressat en presó preventiva a l'espera d'un judici per homicidi. Ara mateix, es troba en aïllament provisional. Mentrestant, els responsables del centre penitenciari, en conjunt amb la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima estan analitzant els fets per tal d'extreure'n conclusions i conèixer-ne els motius.

Un home ferit greu després de rebre una ganivetada al centre de Sabadell

Aquest passat dilluns al vespre, dia 14 de juny, un home va resultar ferit després de ser apunyalat en un carrer cèntric de Sabadell. L'escenari va ser el cèntric carrer Pare Sallarès de Sabadell, concretament al número 17. Els Mossos d'Esquadra van informar que quedava oberta una investigació per aclarir uns fets que es van produir als volts de la nou de la nit.

En aquell moment, dues dones van intentar robar un telèfon mòbil a un home. L'home en qüestió, però, s'hi va negar. En resistir-s'hi, les agressores van clavar un ganivet a la cama de la víctima, provocant-li una ferida. La ferida en qüestió va ser considerada, d'entrada, una ferida de caràcter greu. Per aquest motiu, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la víctima a l'hospital Parc Taulí.