Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un socorrista vigilant la platja

Ferit greu un jove de 18 anys després d'ofegar-se en una platja de Catalunya

En el moment de l'incident, onejava la bandera groga a la platja pel mal estat del mar

Nou ofegament a Catalunya. Un jove de només 18 anys ha resultat ferit greu aquest dilluns després d'ofegar-se. Els fets han tingut lloc a la platja de la Pineda, a la comarca del Tarragonès. Fins al moment, es desconeixen les causes de l'ofegament. En el moment de l'incident hi havia bandera groga. 

Un jove de 18 anys es troba en estat crític després d'ofegar-se a la platja de la Pineda a Vila-seca. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís a les 12:40 hores i ha traslladat el noi a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. Fins al lloc s'han desplaçat dues ambulàncies del SEM.

En el moment de l'incident onejava bandera groga a la platja pel mal estat de la mar. Dissabte passat, a la mateixa platja, un home de 38 anys també va ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) després d'ofegar-se i va ser traslladat a l'hospital Santa Tecla de Tarragona en estat menys greu.

Ferida greu una nena de 9 anys

Des d'aquest dissabte passat, una menor es troba ingressada a l'hospital en estat crític després de ser rescatada juntament amb la seva germana quan s'ofegaven en una platja de l'Alt Empordà. Segons les primeres informacions, les nenes s'estaven banyant en una platja sense vigilància. 

Una nena de 9 anys va ingressar aquest dissabte en estat crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de ser rescatada quan s'ofegava en una platja de Castelló d'Empúries. Segons va informar Protecció Civil, la menor s'estava banyant en una platja sense vigilància amb la seva germana de 6 anys. 

Els serveis d'emergències han rebut l'avís dels fets a les 14:20 hores i han activat dues unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter, que ha dut la menor més greu fins a Girona. Els socorristes de les platges veïnes han ajudat al rescat de les dues menors.

Dues persones més rescatades

Paral·lelament, dues persones més van haver de ser rescatades del mar aquest dissabte a Catalunya. La primera és un home de 38 anys que s'ofegava a la platja de la Pineda de Vila-seca, al Tarragonès, i que va ser traslladat a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona en estat menys greu.