Un ferit en incendiar-se una campana extractora en una casa de Figueres

Els Bombers van desplaçar dos dotacions fins al lloc de l’incident i la víctima va ser traslladada a l’Hospital de Figueres amb cremades a una mà

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada nit en un incendi que s’ha originat en una casa de Figueres, concretament a la campana extractora de la cuina de l’habitatge. Arran el foc, una persona va resultar ferida amb cremades a una mà, si bé el seu estat no era de gravetat.

L’incendi es va originar poc abans de la mitjanit

Així les coses, el cos de Bombers va rebre l’avís al voltant de tres quarts de dotze de la nit, segons el qual s’havia originat foc en la campana extractora de la cuina d’una casa localitzada en aquesta ciutat de l’Alt Empordà. Per aquest motiu,  dos dotacions dels Bombers es van personar al lloc dels fets i van treballar en les tasques d’extinció.

Arran l’incident, un home que havia intentat apagar l’incendi  va resultar ferit amb cremades a una mà,  motiu pel qual va ser traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques fins a l’Hospital de Figueres.

Un incendi a Castelldefels obliga a desallotjar un edifici

Els Bombers de la Generalitat també  han hagut de treballar aquesta passada nit en un incendi originat a la localitat de Castelldefels, on cremava el garatge d’un edifici de dues plantes. Afortunadament, cap persona va resultar ferida perquè l’edifici havia estat desallotjat  amb gran rapidesa, una decisió que van prendre després de la inspecció pertinent duta a terme per l’arquitecte municipal.

Finalment,  tan sols es van produir danys estructurals en l’edifici.

Extingit l’incendi del taller de cotxes d’Alcarràs

Ahir a la tarda es va produir un incendi en un tallar de cotxes del municipi d’Alcarràs, a la comarca del Segrià, que va obligar a desplaçar fins al lloc dels fets un total de deu dotacions dels Bombers de la Generalitat. L’envergadura de les flames era tal, que el cos no va poder donar per extingit l’incendi fins passada la mitjanit, tal com ells mateixos van explicar al seu compte de Twitter.

Afortunadament, cap treballador ni persona va resultar ferida, si bé és veritat que el magatzem va quedar totalment calcinat i que també es van veure afectats cinc turismes i dues furgonetes.