L'autòpsia confirma que Laura Luelmo va morir per un fort cop al cap

L'equip forense estima que la defunció es va produir entre els dies 14 i 15 de desembre

L'equip forense ha confirmat que la jove Laura va morir arran d'un fort cop al cap
L'equip forense ha confirmat que la jove Laura va morir arran d'un fort cop al cap | CATALUNYADIARI.CAT

Finalment, l'autòpsia realitzada al cos de la jove Laura Luelmo ha confirmat que la professora va morir arran d'un traumatisme cranioencefàlic, després de rebre un fort cop al cap. Els forenses han determinat que la seva defunció es va produir entre els dies 14 i 15 de desembre. Es tracta de l'informe preliminar de l'autòpsia que ha publicat l'Institut de Medicina Legal (IML) de Huelva, lloc on aquest dimarts, 18 de desembre, també s'han traslladat els familiars de la jove assassinada.

La policia continua rastrejant la zona on va aparèixer el cadàver

Els investigadors continuen rastrejant la zona pròxima al municipi del Campillo, on residia la professora, per tal de trobar altres indicis sobre la seva mort. Recordem que el seu cos va aparèixer després de diversos dies de cerca amb signes clars d'haver patit una mort violenta, i tapat amb unes rames, amb la clara intenció d'amagar-lo. A primera hora d'avui, els investigadors ja havien avançat que la primera inspecció ocular del cos apuntava a una mort violenta provocada per un cop.

Més notícies relacionades: «El germà bessó del veí de Laura Luelmo, detingut»

Recodem que aquest dimarts també ha estat detingut el germà bessó del veí de la jove de 26 anys, com a principal sospitós de ser l'autor del terrible crim. Segons ha explicat la Guàrdia Civil, l'acusat compta amb un important historial delictiu, i el dia de la desaparició de Laura es trobava al Campillo, a diferència del seu germà, en un primer moment principal sospitós, que era al centre penitenciari d'Ocaña, a Toledo per complir altres condemnes.

Julia Otero esclata: «Córrer sense por, no córrer per por»

Després de conèixer la notícia de la mort de Laura, la periodista catalana Julia Otero va publicar un emotiu missatge a les xarxes socials, instant els seus seguidors a imaginar el moment de la darrera abraçada de la jove professora a la seva mare, abans de traslladar-se de Zamora a Huelva per treballar de substituta de Plàstica en un institut.

«Penso, com a mare, en la darrera abraçada que li va donar Laura a la seva abans de marxar cap a Huelva, il·lusionada per una nova feina. És insuportable», va escriure Otero.

Júlia Otero ha quedat molt afectada per l'assassinat de Laura Luelmo
Júlia Otero ha quedat molt afectada per l'assassinat de Laura Luelmo | La Sexta


Comentaris

envia el comentari