Imatge arxiu SEM

Ferit un nen de 3 anys en ser atropellat al pàrquing d'un hipermercat al Vendrell

El petit ha sigut traslladat a l'Hospital del Vendrell

Un nen de 3 anys ha resultat ferit el matí d'aquest dissabte, 6 de juliol, després de ser atropellat al Vendrell. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'atropellament s'ha produït passades les dotze del migdia, concretament a les 12.20 hores. Un vehicle ha atropellat el nen petit a l'aparcament de l'hipermercat Mercadona.

A causa de l'atropellament, el nen de 3 anys ha patit lesions superficials i tenia molèsties a la cama. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat la Policia Local del Vendrell i el SEM, que hi ha enviat una ambulància. El personal sanitari ha atès el nen i li ha fet una primera exploració. Finalment, el menut ha sigut evacuat en ambulància a l'Hospital Comarcal del Vendrell per tal de fer-li una exploració més exhaustiva i verificar el diagnòstic. 

Segon atropellament d'un menor i el tercer al Vendrell aquesta setmana

És el tercer atropellament i el segon amb un menor com a víctima  que té lloc a la localitat del Vendrell aquesta setmana. Dimecres passat, 3 de juliol, un nen de petit va ser atropellat a l'avinguda de Brisamar del nucli vendrellenc de Coma-ruga. Dilluns passat, 1 de juliol, un altre atropellament al Vendrell va deixar una persona ferida lleu. L'atropellament es va produir a l'avinguda de Sant Vicenç.